Beoordelingen van The Gyros Company Haarlem

Recente recensies

5.0
Christina
vandaag
Dan
13 mei 2022

GYROS! GYROS! GYROS! A regular shout in our house when asked what they want to eat as the food is always delicious!

Robin
11 mei 2022

Erg goede kwaliteit. Bezorging duurde echter 90 minuten.

M. Hoekstra
9 mei 2022

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
8 mei 2022
Jasperina
7 mei 2022

Was weer top

Ed Nieuwland
7 mei 2022
D
6 mei 2022
BB
3 mei 2022

Hadden friet gyros box, heerlijke gyros Alleen de friet was doordat er met folie geseald is erg slap. De oude “box” was beter.

Lorenzo
1 mei 2022
Monique
1 mei 2022

Was weer top!

Dusschoten, van
30 april 2022

Heerlijk eten. Goed belegde broodjes.

Dolf
29 april 2022
Melissa Lagerweij
29 april 2022

Pita Club Kip erg lekker ,zeker mijn favoriet. Eigenlijk is alles wel lekker bij jullie The Gyros Company.

J
27 april 2022

Ruim 20 minuten te laat bij bestelling 1 uur van te voren. De helft van de bestelling had warmer gekund. Het eten was verder wel goed.

Peter H
27 april 2022

Wat een feestje is dit toch! Erg lekker en grote porties.

Anneke Wijsman
27 april 2022

Het was erg lekker maar voor mijn man en mij helaas veel te zout. We houden wel van gekruid, zoals Döner Kebab en shoarma. Dit was mijn eerste bestelling bij u en alleen vanwege het zout, zou ik niet vaker bestellen. Erg jammer, want verder was het perfect. Vriendelijke groet

Anoniem
26 april 2022

Bezorging was 50 minuten later dan aangegeven zonder enig contact, hierdoor was een deel van het voedsel koud en niet meer lekker. De hoeveelheid voedsel was minder dan verwacht met de prijs.

Natalie
25 april 2022

Excellent food, food portion sizes for adults, somewhat small for children, no pita bread for kids as well. Pita breads are small, order extras.

Pieter
25 april 2022

Heel zout, weinig/nauwelijks verse groente

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid Beringen jonker
24 april 2022
van der Heide
24 april 2022
Daniel
23 april 2022
Heleen van 't Kruis-Noordzij
22 april 2022

Zoals gewoonlijk: perfect

Adam
17 april 2022

Lekker broodje!!

Jasperina
16 april 2022

Het was weer heerlijk alleen had het iets warmer mogen zijn. Ook hadden we bij de kapsalon gevraagd om er geen ui en sla bij te doen. Zat er helaas wel op.

Steven
15 april 2022

Kan niet precies aangeven wat er anders is, maar smaak was niet zo goed als ik gewend ben, broodje was vrij droog, en leek wel minder gevuld. Bezorging was weer snel.

Melissa Lagerweij
14 april 2022

Was weer erg lekker hoor

Arnold van Galen
14 april 2022
Simone
11 april 2022

LEKKER! Goede porties, goede kwaliteit en nog lekker warm. En prima op tijd bezorgd. Snel weer.

Katrien
10 april 2022

Heerlijk gegeten, snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
10 april 2022

Heerlijke gyros! Bezorging ook top. Eten was nog goed warm en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wllen
10 april 2022

De nieuwe kip gyros besteld…Een aanrader heerlijk mals vlees.Zeker voor herhaling vatbaar

Carla
9 april 2022

Heerlijk gegeten van ruime porties!

Christopher
9 april 2022

Verry good and tasty 😀

Melissa Lagerweij
9 april 2022

Alles was weer super lekker

Danique
9 april 2022

Heerlijk eten

Hortensius
8 april 2022

Erg lekker en goede porties. Wel wat later dan beloofd bezorgd maar was het wachten meer dan waard.

Daan
8 april 2022
Samantha
6 april 2022

Gyros kip Halal !! Het was heerlijk.,,,,,, Aanrader!!! Dankjewel 😊

Ed
4 april 2022

Het eten was prima, maar twee en een half uur op je eten wachten vindt ik een beetje te lang, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ruud
4 april 2022

Je weet dat het op zondag druk is en dat de bezorger niet binnen een half uur op de stoep staat. Zeker dan niet via de bestelsites bestellen maar liever rechtstreeks aan het restaurant. Ervaring: Gaat altijd sneller en is prijstechnisch vriendelijker voor het restaurant. Dat is geen probleem. Dus bijtijds bestelt om 17.15 uur en gelezen dat de bestelling rond 18.35 geleverd wordt. Prima! Maar toen om 19.00 nog niemand was geweest toch maar eens gebeld. En ja om 19.15 uur de bezorger. Bijna 2 uur na de bestelling. Dat kan echt niet! Ben benieuwd was de Gyros Company bedenkt om deze slechte ervaring weg te wissen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
4 april 2022

De pita gyros is heerlijk. Het doet mij denken aan mijn vakanties in Griekenland 😊. Maar de bezorging behoeft nog wat verbeterpunten. Anderhalf uur moeten wachten. Dat kan volgens mij best iets sneller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R Aarts
4 april 2022

Bestelling was half uur te laat 😩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
3 april 2022

Musaka was niet lekker. Ik denk een beetje oud. Maar ik weet dat rest gerechten bij jullie is top, qua smaak en quality.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernadette
2 april 2022
Daniel
2 april 2022

Blij dat er nu een kip alternatief is, groot portie ook. Volgens mij was het alleen wel kip doner ipv kip gyros.

Mattie
2 april 2022

Wij genieten altijd van het heerlijke eten dat de Gyros Companie ons bezorgd. Keurig op tijd en vriendelijke bezorgers. En als we dan de tas openen is het eten lekker warm op mooie schalen zodat het vlees niet bij de sauzen ligt. Alles is goed verzorgd. Wij zijn blij met de Gyros Companie.

Melissa Lagerweij
31 maart 2022

Club pita Chicken gyros echt een aanrader. Heerlijk 🤤 Om iets nieuws uit te proberen.

Marcel van ooijen
30 maart 2022
Helma proost
27 maart 2022

Eten echt super lekker bezorgtijd mag wat korter.

HT
24 maart 2022
Dick
24 maart 2022

Snelle bezorging, vlees en frieten goed warm, uiterst vriendelijke bezorger. Heerlijke gyrosschotel. Vlees, frieten, tzaziki en koolsalade goed op smaak en authentiek. Vergezeld van extra knoflooksaus en losse pita's. Ruime porties, met name het vlees, prima prijs/kwaliteit.

Ruud
23 maart 2022

Netjes op tijd smaakte weer goed bedankt 👍👌

anoniem
22 maart 2022

Bezorging was binnen de aangegeven tijd, maar we vinden een uur echt wel aan de lange kant. Het eten was supergoed verpakt en kwam warm aan, de porties waren prima. Veel minder zuinig met de tzatziki dan eerst, bedankt! :) Fijn dat er nu meer vegetarische opties zijn, we vonden de gevulde paprika en tomaat een lekkere toevoeging!

Dammina
20 maart 2022

The delivery was too late

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
19 maart 2022

Dessert niet geleverd, geen knoflooksaus bij ons mixed company menu Dessert bleek niet leverbaar Medewerker klaagt over dat hij enig NL sprekende is, drukte bla bla.. De gang van zaken in deze tent hoef ik als klant niet te horen Ik wil wat ik bestel en voor betaald heb of communiceer als iets niet te leveren is Jammer, lekker eten maar door deze gang van zaken ga ik niet meer bestellen

Fred Bakker
18 maart 2022

Als vanouds: heerlijk gegeten, snelle bezorging en royale hoeveelheid. De koolsla is weer op het oude niveau, die was even minder.

Jolanda
18 maart 2022

Op eten is echt niets aan te merken, maar nu tweede keer (van de drie keer dat ik hier besteld heb) dat bijna twee uur gewacht moest worden tot eten bezorgd werd.

Monique
18 maart 2022

Was weer top!

Anita
18 maart 2022

Eten was warm en lekker, maar ruim 20 minuten later dan de geschatte tijd. Belletje was fijn geweest

Marjolein
17 maart 2022

2 keer een supersnelle levering gehad. Dit keer duurde het iets langer maar eten is het wachten waard!

Dennis Spanjaardt
17 maart 2022

Vooraf gebeld over te leveren tijdstip, maar toch een uur later bezorgd.

Barnhoorn
17 maart 2022

De bestelling was op tijd en goed verpakt daar door goed op temperatuur en zeer smakelijk.

Richelle
17 maart 2022

snel besteld en super snel geleverd.. half uur eerder! dan de aangegeven tijd

Jos Groen
17 maart 2022

Weer goed, veel en op tijd, wat een top tent om te bestellen hier.

deb
17 maart 2022

Heerlijk gegeten

Steph
16 maart 2022

Super lekker, grote porties en snel bezord. Een aanrader!

Anita
15 maart 2022

Top! Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
13 maart 2022

2 vaste klanten kwijt in 1 avond. Na overname slechte service en slechte communicatie. Dat waren juist de sterke punten. Helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle
12 maart 2022

Heerlijk eten, met lekkere rauwkost en de doorgegeven tijd van bezorging is nauwkeurig, een pluspunt!

Chris
11 maart 2022
Ingrid
10 maart 2022

Snel gebracht Goede kwaliteit

Marjolein
6 maart 2022

Top, werd veel sneller geleverd als gezegd en smaakte zeer goed. Ruime porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frits honig
6 maart 2022

Smaak was goed meer dan genoeg toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
6 maart 2022

Absolutely Great food. Best souvlaki ever eaten in the Amsterdam area

Sil
5 maart 2022
Sander
5 maart 2022

Heerlijk gegeten. De patat is beter dan menig snackbar, zelfs ondanks dat we verder weg wonen. We waren alleen een beetje verward dat de salade niet meer in een kartonnen bakje kwam maar in plastic, maar nogmaals, de smaak was uitstekend!

Joost
5 maart 2022

Gevraagd om de bestelling om 21.15 te bezorgen. Bezorger was er om 20.30.

Bart Kaptein
2 maart 2022

Erg lekker en snel bezorgd!

frank van basten
1 maart 2022

Afgehaakt en het dessert zat er niet bij (jammer). Bezorgkosten €2,50 niet teruggekregen . Ook omdat afhalen wel kan maar nergens in de online bestel methode zit

Rene
28 februari 2022

Eten is heerlijk. Zondagavond wel erg druk. Moest 1 1/2 uur wachten op bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Froeling
27 februari 2022

Ik miste het broodje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lien
27 februari 2022

Weer super lekker en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa Lagerweij
26 februari 2022

Alles was weer lekker.

Arnaud
24 februari 2022

Heerlijk eten. Ruime smaakvolle maaltijd.

Daniëlle
24 februari 2022

1e keer besteld, heerlijk eten en de doorgegeven tijd van bezorging was vrij nauwkeurig, ook heel fijn!

Marco
23 februari 2022

Super lekker weer en warm en op tijd bezorgd

Lotte Brouwer-Kooge
21 februari 2022

Om 18.15 uur online besteld. Een pita broodje en een special. Om 20.15 uur nog niks en gebeld. Hij moest zoeken... Lag op het vuur.. Ze zitten om de hoek bij ons.. En nog eens een half uur moeten wachten en het werd lauw bezorgd. Dus wij zijn uitgegeten bij de ghyros... Jammer!

Frank Hesp
21 februari 2022

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucia
21 februari 2022
Lorenzo
21 februari 2022
Kay
20 februari 2022
G
20 februari 2022

Eten is perfect! Jammer dat de levering niet goed ging en maar de helft gekregen heb. Na bellen deels opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Timmerman
20 februari 2022

Goede keuze geweest ,heerlijk gegeten ruim voldoende en ondanks het slechte weer snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joost
20 februari 2022

Meer dan 2,5 uur op mijn eten moeten wachten…….. koude frietjes. Lauw vlees en geen dressing bij salade. Waardeloos.

Peter
19 februari 2022

Bezorging duurde 2 uur. Alle begrip wegens drukte maar dit is echt te lang. Ook bijna 40 min later dan aangegeven in status mail. Daarnaast ontbrak de knoflooksaus en pitabroodje. Kwaliteit eten is verder dik in orde.

Martin
19 februari 2022

De bestelling om 17:30 geplaatst, deze zou rond 18:30 afgeleverd worden. Helaas was de bestelling er pas ruim een uur later om 19:45. Beetje jammer maar het was wel lekker eten.

Dusschoten
19 februari 2022

Heerlijk eten en heel vriendelijke bezorger, ondanks de storm !

Rianne
19 februari 2022

Erg lekker eten, ruim voldoende ook! Jammer van de bezorging, heb 3 uur op mijn bestelling moeten wachten. Een telefoontje dat het wat langer duurde bleef uit en de zaak zelf was ook slecht bereikbaar. Volgende keer maar afhalen.

Mike Moojen
19 februari 2022
Kevin
18 februari 2022

Altijd lekker eten. En wat ook fijn is ze lezen de bon goed! Dus speciale aanpassingen aan een gerecht word ook goed uitgevoerd. Top tent!

I
18 februari 2022

Weer heerlijk gegeten! Levering was prima op tijd en ondanks de storm kwam de vriendelijke meneer op zij fiets langs! Goed gegeten, en genoeg eten over om er morgen nog een keer van te kunnen genieten!

Joyce
18 februari 2022

Lekkere pita greek souvlaki en pita giros.

Bernard
18 februari 2022

Ben inmiddels vaste klant het eten is altijd smakelijk personeel is vriendelijk en tot nu toe is er nog nooit iets tegen gevallen top ga zo door

Judith
17 februari 2022

Heerlijk gegeten en top service

Hans Heeremans
17 februari 2022
Brett Möring
12 februari 2022

Altijd goed en goede service

Daniel
12 februari 2022

Vegetarische gerecht had feta bij moeten zitten, was nu tzatziki. Smaak kwam zo niet goed meer tot zijn recht. Restaurant was onbereikbaar ondanks meerdere pogingen. Hoort niet te kunnen. Pita’s kip waren prima.

Duindam
12 februari 2022

Was weer heerlijk en bezorging lekker op tijd

Eddepet
11 februari 2022

Weer onovertroffen eten gekregen. Altijd meer dan genoeg en met de perfecte Griekse smaak. Hou dit vol!

Kelly H.
10 februari 2022

De beste Griek in Haarlem en omstreken. Nooit van gyros gehouden, voor hun broodje gyros mag je me wakker maken. Krakend vers brood, veel, lekker gekruid vlees. Echt een feestje. En binnen een kwartier bezorgd!

Daan
9 februari 2022

Smakelijk en op tijd bezorgd. Normale portie friet en sla, grote portie vlees met genoeg saus. Wat gegrilde groente zou wat mij betreft nog een extra pluspunt zijn

Her
7 februari 2022

Wederom heerlijk gegeten. Eten was goed op temperatuur en doordat we het ruim op tijd hadden besteld klokslag op tijd bezorgt!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daphnie
5 februari 2022

Heerlijk eten voor een zeer betaalbare prijs. Echte aanrader om jezelf in de huiskamer toch een beetje in Griekenland te begeven

.
5 februari 2022

Binnen half uur top

Rene
4 februari 2022

Heerlijke maaltijd. Snel en verzorgd geleverd.

Lida Jonker
3 februari 2022

Keurig op tijd bezorgd, lekker warm en het heeft heerlijk gesmaakt👌

Jade
31 januari 2022

Grote en royale porties, en super lekker eten. Ik at altijd in het restaurant, maar ik besloot thuis te bestellen en de kwaliteit bleef hetzelfde. Ευχαριστώ. Επιτυχία

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
30 januari 2022

Heerlijk eten, keurig verzorgd en op tijd bezorgd!

Ruud
29 januari 2022

ziet er zeer verzorgd uit vriendelijke bezorging maar het belangrijkste het smaakt ook heel goed mooi gekruid goede smaak ik kom zeker terug groeten Ruud

Katrien
29 januari 2022

Mixed grill besteld, was weer heerlijk!

Fred Bakker
28 januari 2022

Weer als van ouds heerlijke gyrosschotel gegeten. Het werd iets te laat bezorgd, maar kort daarvoor werden we gebeld dat het eten er aan kwam. Erg prettig! Top service!

Edwin
28 januari 2022
BB
26 januari 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten! Echt een aanbeveling!

Damon
25 januari 2022

Het eten was top en ik ga zeker vaker bestellen, de bezorger was ook aardig en beschaafd.

Sil
23 januari 2022

Het eten (Gyros) is echt heerlijk! Ik voel me weer helemaal in Griekenland. Alleen duurt het echt te lang voordat het afgeleverd wordt. Daar kan nog veel verbetering in aangebracht worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Duindam
22 januari 2022

45 minuten te laat bezorgd. Wel gebeld dat het later werd maar nieuwe tijd werrd niet gehaald

Peetjes
21 januari 2022

Zeer smakelijk gyros schotel

Anoniem
19 januari 2022

Heerlijk van smaak en goed op tenperatuur

Heleen van 't Kruis-Noordzij
17 januari 2022
Monique
17 januari 2022

In een woord weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raymon Clots
16 januari 2022

Gewoon altijd HEERLIJK eten ! Bezorging in het weekend duurt wel wat lang maar dat is begrijpelijk

Marjolein
15 januari 2022

Was weer lekkerrrrrrrrr Iets later bezorgd en bakje saus ontbrak, netjes nabezorgd

Paris
14 januari 2022

Smaakte erg gied snelle bezorging eten was nog goed warm voor herhaling vatbaar top

Bernard
14 januari 2022

De Gyros Company staat altijd garant voor een lekkere maaltijd ik ben inmiddels een echte fan groeten Bernard

Steven
9 januari 2022

Zoals altijd weer heerlijk eten en weer supersnelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
9 januari 2022
Brian
7 januari 2022

Heerlijke gerechten. Goede smaak en goed verpakt. Alleen slechts 1 klein broodje (pita) die zou ik graag ander zien. Gezien de hoeveelheid vlees mag hier best een grote pita bij geleverd mogen worden. Smaak is top, verpakking erg goed.

Jolanda
7 januari 2022

Zeer snel gebracht en echt heel erg lekkere mixed grill. Ruime portie. Zeker voor herhaling vatbaar

Daniel
6 januari 2022

Lekkere rijst bij het vegetarische gerecht. Mooie optie ipv patat bij een schotel

Olga
6 januari 2022

Heerlijk eten! Eten was er precies op de afgesproken tijd, vriendelijke bezorger. Aan te bevelen!

Bing
2 januari 2021

Het eten was super lekker en ook snel bezorgd. Ga hier zeker vaker bestellen! Het vlees is vers en zelf bereid! 10/10

Sam
31 december 2021

Super lekkere burger haddennwe niet verwacht echt top!!!!!!!

Femke
30 december 2021

Snelle bezorging. Eerste keer dat we hebben besteld maar zeer tevreden. Smaakvol en ruime porties, aanrader!!

Dan Morris
29 december 2021

Always great food! Delicious

IJ
28 december 2021

Er mag iets meer feta bij de salade. Verder geen op- of aanmerkingen, het eten is fantastisch. :)

J. de Vries
25 december 2021

Het was weer net zo lekker als de vorige keer. Ook heel netjes verpakt en de flesjes wijn die we kregen ook helemaal leuk.

Linda
24 december 2021

Lekkere gyrosschotel, flinke porties. Smiddags besteld en precies op afgesproken tijd gebracht.

Pete
23 december 2021
Willem Bakkelo
20 december 2021

Heerlijk gegeten van de gyros schotel! Voldoende grote porties en warm! Stipt op de gewenste geleverd! Chapeau! Het eten mooi en netjes hygiënisch dicht afgesloten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beenadette
19 december 2021

Super tevreden! Goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred Bakker
17 december 2021

Als vanouds lekker gegeten, jammer dat de koolsla veranderd is. Was een beetje slappe hap zonder veel smaak. Gauw weer het oude recept maken graag!

Gem
17 december 2021

Meerdere malen besteld, speciale verzoeken worden goed uitgevoerd, altijd erg lekker en bij bezorging wordt er zelfs bedankt voor de digitaal gegeven fooi.

W
15 december 2021

Mag sneller

Martijn
13 december 2021

Normaal altijd prima maar nu echt te zout !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Laadstra
13 december 2021

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisanne
12 december 2021

Heerlijk,warm en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijs
12 december 2021

Heerlijk eten, jammer dat het langer duurde en ik niet op de hoogte werd gehouden. Vriendelijke bezorger

Luc
11 december 2021

De gyros was te zout voor iedereen.

A. vdKolk
11 december 2021

Iedere keer weer even mals, warm. Bezorgers ook altijd uiterst vriendelijk en snel.

Jeff
4 december 2021

Ondanks een foutje bij het invullen van het huisnummer hebben zei me toch weten te vinden. Eten was weer heerlijk! Aanrader

SJ.
25 november 2021

Het eten is altijd heerlijk! De bezorging liet, door grote drukte, iets langer op zich wachten, maar ik werd hier netjes over gebeld. Als goedmakertje zelfs een flesje wijn bij de bestelling. Topservice!

Carol
24 november 2021

Smaakt altijd goed, zowel vleesgerechten en de heerlijk verse salade met feta en olijven. Bezorging altijd vriendelijk en op tijd. Ga zo door 👍

André
23 november 2021

Eten zeer goed van smaak, op prima temperatuur en meer dan genoeg. Gaat zeker weer herhaald worden

Marion
23 november 2021

Lekker en het was goed warm, het zag er super uit, goed verpakt. Één gerecht besteld en dat was meer dan genoeg voor ons, we zijn geen hele grote eters.

Ed Nieuwland
22 november 2021

Ondanks haperende grill iets later gebracht maar wel van tevoren op de hoogte gebracht hiervan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven
20 november 2021

Zoals altijd was het weer lekker. En snel bezorgd .

ID
19 november 2021
BB
18 november 2021

Heerlijk!!!!!

Anouk
16 november 2021

Vanwege drukte duurde het langer voor de bestelling werd geleverd. Echter werden wij hierover telefonisch geïnformeerd en kregen we als verrassing baklava bij onze bestelling! Hele goede service en het eten was heerlijk!

Tim Bonhof
15 november 2021

Heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Flo Neuteboom
14 november 2021

Na een eerdere, toen minder goede, ervaring vanavond weer besteld. Het was een wereld van verschil. Het eten was keurig op tijd. Het smaakte heerlijk, goed van temperatuur en was meer dan genoeg en het Mythos biertje was lekker koud. De bezorger was zeer vriendelijk. Als ik een verbeterpuntje moet noemen dan is dat het feit dat de bezorger geen wisselgeld had meegekregen terwijl ik had aangegeven met 50 euro te betalen. De arme jongen was er door van slag. Uiteindelijk had ik toch kleinere biljetten en is het opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
13 november 2021
Lien
12 november 2021

Super lekker en snel bezorgd.

Bianca Belle-Kuik
9 november 2021

Ik had de bestelling al in de middag gemaakt, zodat het er om 19 uur zou zijn. Het werd ongeveer 10 minuten later bezorgd. De Vegetarische Moussaka was lekker volgens mijn man en zijn dochter, maar het was koud... Geen idee of dat de bedoeling was, maar dat lijkt me niet. We hadden 2 Griekse salades besteld, volgens het menu zou je er een pita broodje bij krijgen... Wij hadden 1 pita broodje bij 2 salades. De salades waren lekker en ikzelf heb genoten van de pita met courgette falafel... De falafel was btw wel lekker warm. Dus we hebben genoten van het lekkere eten, ookal waren er wat dingetjes anders dan verwacht.

Laura
8 november 2021
BB
7 november 2021
Sil
7 november 2021

We kregen een bezorgtijd door van 60 minuten. Best redelijk, maar met een half uur stond de bezorgen al op de stoep. Blij verrast. Het eten was echt super lekker en zéér royaal. Wij zijn echt super tevreden en zullen zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Timmerman
7 november 2021

Stipt op de aangegeven tijd bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
6 november 2021

Het eten was heerlijk! Ik had voor 17.30 besteld, helaas om 18 uur nog niets. Na een telefoontje stond de bezorger na een kwartier op de stoep met een extra en excuses, het is erg druk...logisch met dit heerlijke eten

Linda
6 november 2021

Op tijd bezorgd en weer heerlijo gegeten!

Raymon
6 november 2021

Top eten , maar ondanks weekend duurde het bezorgen weer veel te lang !

Petra
5 november 2021

Heerlijk, wel lang moeten wachten, 10 voor zes besteld en kwart voor 8 gekregen.

Kuipers
4 november 2021

Heerlijk eten super kwaliteit

J. Van Holland
3 november 2021

Zo als altijd erg aardige mensen, goed eten en behoorlijk veel. Bezorgen duurde helaas niet voor het eerst erg lang. Dat is zonde want de trage bezorging zorgt ervoor dat je altijd twee keer moet nadenken voor je besteld.

Walt
3 november 2021

Bestelling klopte niet

Marco
31 oktober 2021
Robert
30 oktober 2021
Valenza
30 oktober 2021

Top broodje

Joost
29 oktober 2021

Eten was top. Bezorging lang.

Frans
28 oktober 2021

Broodje veel te vet wel ruim voldoende maar onhandig verpakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. Penzel
28 oktober 2021

Eten is altijd lekker en grote porties. Wij kunnen er altijd 2 dagen van eten. Bezorging duurd soms iets langer i.v.m. drukte maar als dat zo is wordt er gebeld.

Chantal van Slooten
26 oktober 2021

Super leuk dat de mensen van gyros company mijn bestelling die een cadeau was zo fijn heeft gemaakt en bezorgd. Heel leuk dat de medewerkers er een handgeschreven briefje bij hadden gedaan met de tekst die ik in de bestelling had doorgegeven. Ook heel leuk dat de bezorger Peter feliciteerde bij de bezorging. Ik kan jullie zeggen dat ze genoten hebben van het eten en er nog voldoende over is voor de volgende dag. Top Gyros Company jullie krijgen een dikke 10 van mij. Groetjes Chantal van Slooten.

Annemieke
25 oktober 2021

Fijn dat er even gemeld werd dat de bestelling wat vertraagd was. We misten de patatjes ín de pita gyros zoals in Griekenland en lusten er wel iets meer tzatziki in. Verder was het heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richelle Bussenius
25 oktober 2021

lieve mensen, ik heb met een mooie code van 10 euro korting een bestelling gedaan.. maar mijn vriend die het heeft gegeten is er s nachts heel erg misselijk van geworden.. dus is er iets vreselijk mis gegaan ;( Ik hoef van hem dus niet meer bij jullie te bestellen.. jammer!!

Reactie van The Gyros Company

Dag Richelle, erg vervelend wat er gebeurd is, we nemen contact met je op om te kijken waar het mis is gegaan.

Robert
24 oktober 2021

This was our first order. We heard that the food was good, but we thought the food was excellent. Very high quality, delivery was early, and the delivery person was very friendly.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephan
23 oktober 2021

Heerlijk gegeten en mooi snel

Hans van Leeuwen
22 oktober 2021

Heerlijk eten met vele Griekse tintjes!

Jos, Monique, Thijs en Tim Groen
22 oktober 2021

Super lekker gegeten , eten was goed warm , precies op tijd geleverd en de patat was precies zoals het hoort, en doordat we ook nog eens 10 euro korting hadden, waren we alle 4 in ons nopjes, nu is het eten tot nu toe altijd precies wat ik er van verwacht. en dat is top kwaliteit voor een normale prijs. Dit bedrijf zou een voorbeeld moeten zijn voor heel veel andere zaken. dit is de Tesla onder de thuisbezorgd restaurants... we zijn wederom weer zeer tevreden over de bestelling... p.s. graag de volgende keer iets vergeten zodat ik wat te zeiken heb bij een volgende review , zo is er ook geen lol aan ;-)

Meyer
22 oktober 2021

Heerlijk gegeten! Goed gekruid, sauzen lekker, ruime porties, kwam warm aan. Bezorgtijd van anderhalfuur op een gewone werkdag wel heel lang; als we dat hadden geweten hadden we eerder op de avond al besteld.

Anneke
22 oktober 2021

Door drukte iets later geleverd dan bevestigd anders een 10. Gyros menu is heerlijk maar veel te veel, kan er 2 dagen van genieten. Ben niet zo van de sauzen maar deze is erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Kasper
22 oktober 2021

Een uur en drie kwartier wachten vind ik wel veel te lang. Gelukkig maakte de kwaliteit van het eten het een beetje goed

Katrien
21 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten, vanwege grote drukte liet de bezorging langer op zich wachten maar daarvan hadden zij ons keurig op de hoogte gesteld.

Fred
20 oktober 2021

Al vele malen besteld en afgehaald of bezorgd: constante goede kwaliteit en altijd op tijd of redelijk op tijd bezorgd. Wij nemen altijd de gyros en die is fantastisch!

Koen
20 oktober 2021

Eten was top zoals altijd! Echter wel de dressing voor de caesar salade vergeten maar zonder is ie ook lekker. Verder niks op aan te merken!

J
20 oktober 2021

Duurde erg lang. Op dinsdagavond om 18u besteld. Voorspelde bezorgtijd 19.25u! En het was er uiteindelijk om 19.50u. Was wel lekker en veel.

Lisanne
19 oktober 2021

Altijd goed! Warm en keurig op tijd geleverd.

Joyce
19 oktober 2021

De pita greek souvlaki is heel lekker.

Monique
18 oktober 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
14 oktober 2021

Was weer heerlijk zoals altijd

Roy
13 oktober 2021

Was weer top miste alleen m’n pita broodje maar dat mag de pret niet drukken :)

Gert-jan van Loevezijn
13 oktober 2021

Was weer heerlijk. Echt Grieks en super mooi op tijd. Tot de volgende x

Daniel
6 oktober 2021

Burger is sterk verbeterd.

Reactie van The Gyros Company

Hey Daniel, hij smaakte dus goed met de tzatziki. Goed idee voor een nieuwe burger.

Tim Bonhof
5 oktober 2021

Helaas weer uien toegevoegd. 👎

Reactie van The Gyros Company

Dag Tim, hij is er weer tussenuit geglipt. Excuus we zullen er beter op letten.

Laura
4 oktober 2021

De laatste paar keer was de kwaliteit van bezorgen (op tijd) en het eten iets minder, maar ditmaal was het gelukkig weer als vanouds, heerlijk, vers, warm én op de afgesproken tijd. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
3 oktober 2021

Goede porties, heerlijk gekruid en goede service. Kortom, we blijven bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lagerweij
3 oktober 2021

Was weer super lekker the Gyros Company

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
28 september 2021

Het eten is prima, de bezorger ook, maar elke x een uur wachten op het eten vind ik eigenlijk erg lang. Misschien meer bezorgers?

Diana
28 september 2021

Goed eten, ruime porties, strak op tijd bezorgd met een glimlach. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Menno
27 september 2021

Was weer heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
26 september 2021
Marion
21 september 2021
Ricardo hausen
18 september 2021

Al vier keer besteld bij dit goeie resturant . Altijd goed warm optind en waar voor het geld.tot nu toe niks te klagen gehad uitstekend en vriendelijke bezofging

Aga
16 september 2021

Zoooo lekkeeeer!

Flo
16 september 2021

Het eten was bijna koud. Minuscuul kleine pita. Baklava was gewoon voorverpakt. Had voor die prijs wel zelfgemaakte verwacht. Werd een half uur te laat bezorgd, zonder bericht. Bezorger had zijn vriendin achterop de scooter, verpakking was stuk, waardoor lekkage.

S. Oud
9 september 2021
Martine
5 september 2021

Wederom weer heerlijk gegeten en het eten was er snel!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa Lagerweij
5 september 2021

Zoals altijd heerlijk eten . De Griekse BBQ pakket was super👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Hesp
4 september 2021

Heerlijk was het, uitstekend. Ik ben door mijn vrienden uit Friesland geattendeerd dat het heerlijk is. Nu heb het ik het zelf evaren.r

Debby
30 augustus 2021

Heerlijk gevulde machtige "speciaal" schotel. Pita en friet zijn daardoor volledig overbodig. Het is bijna een 2 persoons ovenschotel. Goede kaas erop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luna Visser
29 augustus 2021

Lieve mensen , lekker eten 😋❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Menno
29 augustus 2021

Was weer heerlijk

Meike
27 augustus 2021

Snelle bezorging. Werd nog gebeld dat de oreo cake nog niet ontdooit was, maar dat was voor ons geen probleem. De kebab was als gewoonlijk, heerlijk !

Peter
26 augustus 2021
Mieke
24 augustus 2021

De vegetarische moussaka was 1 grote blubberboel

André van den Berg
20 augustus 2021

Heerlijk eten en zeer goede service!

Jongman
19 augustus 2021

Wij hadden voor het eerst besteld bij de Gyros Company omdat wij uit Enschede komen en op vakantie waren in Haarlem. Het eten was fantastische. Zeker een aanrader en wij bestellen de volgende keer weer bij hun.

Peter van der Heide
18 augustus 2021

Heerlijk goed verzorgd en op tijd geleverd.

Sherrie
16 augustus 2021

Altijd de beste Gyros, super tevreden! Netjes gebeld dat het wat later zou zijn, en het was het wachten zeker meer dan waard :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
15 augustus 2021

Super lekker!

Monique
14 augustus 2021

Was weer top!

Menno
12 augustus 2021

Eerste keer besteld, heerlijk gegeten!

Lw
12 augustus 2021

Ik heb nu meerdere malen besteld bij Gyros Company en zal het blijven doen. Elke keer weer zeer snel geleverd en voortreffelijk.

Margriet Van Den Berg
11 augustus 2021

Mensen je weet niet wat je mist als je nog nooit bij de Gyros Company HAARLEM HEBT BESTELD het was weer fantastisch. BEDANKT

Margriet Van Den Berg
7 augustus 2021

Het is weer geweldig verzorgd

Jacqueline
7 augustus 2021
M.Lagerweij
6 augustus 2021

Alles was weer heerlijk 🥰 vooral de pita greek falafel Echt super bij jullie the gyros company.

Anita
6 augustus 2021

Voor vegetariërs mag er wel iets anders op de kaart, de falafel is heerlijk maar de moussaka is erg zompig en smakeloos. De vleesgerechten waren volgens de mannen erg goed 👍

Willem Bakkelo
3 augustus 2021

Ruime porties, warm bij aflevering, smakelijk en vriendelijke bezorging! Goede info over de status van de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul Kerssens
1 augustus 2021

Lekker gegeten en ruime porties. Dit blijft onze favoriete Griek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Clementine Smit
31 juli 2021

Top!

Michelle
29 juli 2021

Fantastisch eten.

Nelleke
25 juli 2021

Heerlijk eten, precies op de gevraagde tijd bezorgd. Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
23 juli 2021
A. van Galen
23 juli 2021
Ellen
22 juli 2021

Heerlijk eten en zo goed ingepakt,altijd goed warm als het gebracht en hier gegeten gaat worden.

Sabrina
21 juli 2021

Nom Nom Nom There are no words needed for this food! Everything got in earlier than expected and it was hot. A tip is well deserved! I will be back for sure! Keep it up The Gyros Company!!

Koos
19 juli 2021

Mooi op tijd en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjitske
19 juli 2021

Was echt weer super lekker als altijd! En ook heel snel bezorgd 🤣!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.