Beoordelingen van The Gyros Company Haarlem

Recente recensies

5.0
Christiana
14 juli 2024

Perfect!

Annrtte
14 juli 2024

Jammer genoeg wordt er geen tijd aangegeven wanneer je je bestelling mag verwachten. Na een uur maar eens gebeld. Bezorger is al een tijdje onderweg en zal snel bij ons zijn. Ik geef nog aan: is het eten dan nog warm? Ja wordt mij verzekerd. Verzorger is inderdaad binnen enkele minuten bij ons. Maar eten is wel koud. Heel jammer want als het wel goed op temperatuur was geweest was het echt lekker geweest. Kwaliteit dus oké maar bezorging niet.

Anoniem
6 juli 2024

Elke keer top!!!!!!

Barends
5 juli 2024

Heerlijke Griekse smaken Top

Barbara
4 juli 2024

In een woord: perfect

Jan
1 juli 2024

Lekker en voldoende eten. Jammer dat bezorging 1 uur duurde na bestelling. Maar dat kan gebeuren als je bestelt op zondagavond om 18.00 uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
29 juni 2024
Rob
27 juni 2024
Arjan
22 juni 2024

Eten was heerlijk, maar een kwartier te laat bezorgd.

Ramona van Erum
22 juni 2024

Zelfs dat Oranje speelde vanavond waren ze nog snel met bezorgen. Heerlijk warm. De souflaki schotel is echt een aanrader. Heerlijk gegrild vlees en precies genoeg.

Anoniem
22 juni 2024

Beste Griek van Haarlem!!!! Top. Elke keer weer. Friet ook heerlijk. Krokant! Super vers.

Rene
19 juni 2024

Heerlijk eten en snel bezorgd

Frea
16 juni 2024

Heerlijk gegeten en een lieve bezorger!! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Loek Elsinga
14 juni 2024

Het eten was heerlijk bezorging vriendelijk en op tijd 👍

J-M
6 juni 2024

Zeer misleidend als je bij meerdere gerechten op het menu "Coleslaw" neerzet en vervolgens "Iceberg slaw" serveert. Wees dan eerlijk dat je in een pita gewoon simpele goedkope Ijsbergsla doet (iets dat ze in Griekenland volgens mij niet eens kennen) en pas je menukaart aan óf zorg dat je daadwerkelijk heerlijke koolsla kunt leveren, zoals ze dat daadwerkelijk ook in Griekenland in de pitas doen. Be Authentic!

Peter de Pagter
27 mei 2024

Voor het laatst heb ik een beefteki bij The Giros Company besteld. Wat een teleurstelling.

Lorenzo
25 mei 2024
Lorenzo
22 mei 2024

Erg lekker en snel bezorgd

Patryk
14 mei 2024

Hands down best takeout food available in Haarlem. Truly Greek soul of the food - everything from the Greek salad, through Gyros, to the ribs and souvlaki was perfect. Thank you!

Rene
12 mei 2024

Goed en smakelijk eten. Ruim voldoende en genoeg om volgende dag de restjes op te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
11 mei 2024
Chris
10 mei 2024

Wij bestelden voor 2 volwassenen een kip gyros schotel en 1 kip gyros pita . Het was lekker en genoeg! Toen het 15 minuten later bezorgd werd kregen we excuses aangeboden. Heel netjes. Dit is voor herhaling vatbaar.

Barends
6 mei 2024
L.D. Willemse
1 mei 2024

Vandaag heb ik gekozen voor de kip gyrosschotel. Door de gekozen kruidenmix is het gerecht bijzonder smakelijk.

Christiana
29 april 2024
Jan
27 april 2024

Kwaliteit was erg goed en redelijk snel bezorgd. Eten was netjes verpakt.

Vera
26 april 2024
Alex
22 april 2024

Mijn favoriete Griek inmiddels. Geweldig goed vlees. Smaak perfect alsook de hoeveelheid.

Carlos
22 april 2024

Je kunt bestellen met een tijdstip. Daar aangekomen blijkt je nog minimaal 20 minuten te moeten wachten. “Het is heel druk meneer” is het antwoord. Waarom kan je dan bestellen op een afgesproken tijd?

Nel
21 april 2024

Het was weer heerlijk!

Carolien de Vries
9 april 2024

Heerlijk gegeten. Goed warm en keurig op tijd!

A.P
9 april 2024

Beste Griekse in Haarlem!

Conny
9 april 2024

Was erg lekker, zeker ook de verse patat

Katrien
7 april 2024

De bestelling werd heel snel geleverd! Was heel goed warm, lekker van smaak maar wel wat zout en vetter dan eerdere bestellingen

Tsop tsop
7 april 2024

Lekker

Fam-nijkamp
5 april 2024

Gewoon super *****

Arjan
3 april 2024

Snelle bezorging en Erg lekker!

Frank
29 maart 2024

Prima kwaliteit, lekker gegeten. Ziet er goed uit sinds de overname.bezorging mag wel wat stipte.we wonen 100 meter verder maar toch een kwartier te laat. Dat is dam ook het enige minpuntje

Jeroen Duindam
28 maart 2024

Het eten was prima, maar bijna een uur te laat bezorgd, ook werd de telefoon niet opgenomen...

Christiana
27 maart 2024
Joel
26 maart 2024

Was heel lekker mals vlees en goeie hoeveelheid, bezorging was ook op tijd

Thassia
23 maart 2024

By far mijn favoriete Griekse bezorg/afhaal restaurant. altijd vriendelijk personeel en het eten doet mij echt denken aan zoals ik het in Griekeland at. zeker een aanrader!

Valerie
22 maart 2024
Robin Barends
21 maart 2024

Heerlijk gegeten top

Robert
15 maart 2024
Christiana Chaikali
13 maart 2024

Amazing like always! Quality and quantity 10 out of 10!

Paul Kerssens
11 maart 2024

Het werd goed verzorgd. Een nette opmaak en de frites was apart verpakt. De souvlaki's waren prima en de gyros was ook lekker. Deze gyros zou alleen net iets pittiger mogen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
10 maart 2024

Was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rianne
9 maart 2024

Echt heerlijke pita’s!

Christiana
8 maart 2024

Best Greek place in haarlem hands down! Not sure if the owner changed or not but especially in the last months you have really stepped up your game, delivering excellent quality! Change nothing!

Reactie van The Gyros Company

Thank you Christiana. We are the new owners and we are happy to see that people support our efforts for high quality and tasty food .

Bas
3 maart 2024

Snel bezorgd en zoals altijd goede Gyros!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van The Gyros Company

Thank you Bas. Stay tuned for new items on our menu.

Carolien de Vries
2 maart 2024

Heerlijk eten! Vriendelijke bezorger maar een bezorgtijd van 5 kwartier vonden wij wel heel lang.

Reactie van The Gyros Company

We are very sorry for the delay. We are always striving to bring the food on time and hot. Sometimes because of the distance and orders is hard to keep up with the numbers. We'll do our best to bring your food on time next time.

Arjan Teeuw
29 februari 2024

Was weer lekker en makkelijk. En meeeeeer dan genoeg altijd.

Reactie van The Gyros Company

Sounds great that you enjoy our food. Hope to see you again

J. F.
29 februari 2024

Eten was ondanks goed geïsoleerde verpakking bijna koud helaas. Wel hele fijne snelle bezorging.

Reactie van The Gyros Company

We are sorry to hear that . We are doing our best to find the best packaging for our food. For the best experience you can always visit our store. Thank you

Loek Elsinga
25 februari 2024

Het eten Heerlijk vers en Warm Zeer vriendelijke bezorger 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van The Gyros Company

Thank you Loek. It means a lot that you left a positive review and we hope to see you again.

Debby
24 februari 2024

Kwaliteit is goed, vlees lekker mals. Alleen jammer dat er geen hele pita bij zit, maar kleine stukjes.

Reactie van The Gyros Company

Thank you for your amazing review and we hope to see you soon.

Marleen
21 februari 2024

Snel, lekker en warm eten.

Reactie van The Gyros Company

Glad we can tick all the boxes for you.

Barends
20 februari 2024

Heerlijk gegeten Eindelijk een restaurant met identieke Griekse smaken Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van The Gyros Company

Thank you Barends stay tuned for new items.

chantal
17 februari 2024

ik had bij de opmerking 2 pita gevraagd saus appart dat was niet gedaan en bij vorige bestelling 1 alleen vlees toen kreeg ik er 2 met all en vlees 😕

Reactie van The Gyros Company

I am really sorry for the mix up. Next time we will bring your order in a proper manner.

Edwin
13 februari 2024
Reactie van The Gyros Company

Thank you very much for your review.

Grolleman
11 februari 2024

Nieuwe eigenaar/manager en dat is te merken! Bestelling perfect op tijd! Gyros niet meer zo zout als vroeger en dus erg lekker. Ik ga weer vaker bestellen :)

Reactie van The Gyros Company

Thats an amazing review. We are the new owner and we are doing our best to deliver you the best food on time. Stay tuned for new items.

Hans
10 februari 2024

Om 17.00 uur online een bestelling geplaatst voor 18.00 uur. Op de gevraagde tijd werd het eten geleverd door een vriendelijke jongeman. Eten was prima op temperatuur en erg lekker! Zelfs een beetje veel. ;) Kortom, aanrader!

Reactie van The Gyros Company

Thank you for taking the time to review us. Hope to see you again.

Luttikhuis
8 februari 2024
Reactie van The Gyros Company

Thank you for your review

Anoniem
6 februari 2024

Top! Echt zo heerlijk!!!! Ik begrijp de geweldige reviews helemaal!

Reactie van The Gyros Company

Thank you for your nice review.

Daniëlle
31 januari 2024

Heerlijke falafel-wrap/pita. De frietjes helaas niet lekker knapperig, nauwelijks zout. En geen lekkere knoflooksaus, amper smaak, te dik.

Darius
28 januari 2024
Reactie van The Gyros Company

Thank you for your review

Hoenders
25 januari 2024

Vond het maar matig allemaal. Normaal 2 stukken vlees nu maar 2. Daarnaast stukken duurder ik weet het niet voor de volgende keer. De prijs/kwaliteit/kwantiteit licht stukken verder uit elkaar waardoor ik veel gemakkelijker voor iets anders kies.

Reactie van The Gyros Company

Thank you for your review. As new owners since a few weeks now I can ensure you that the amount of meat is definatelly more than before as we measure everything since we buy, cut and marinate the meat ourselves. The prices are based on the food cost as we imporoved the quality and the freshness of our produce based on the current market prices. We would be happy to see you at our store where you can see the difference in our new menu.

Chantal
21 januari 2024

T eten is erg lekker, maar voor de derde keer weer lauw tot koud bezorgd. We wonen denk ik net iets te ver om t eten te laten bezorgen. Maar opgewarmd in de oven en t smaakte gelukkig wel heerlijk.

Reactie van The Gyros Company

We are sorry to hear that. You can always visit our store for the ultimate food experience.

Capo
18 januari 2024

Lekker gegeten en prima op tijd bezorgd 👍🏻🙂🌯🍗🥗

Reactie van The Gyros Company

Thank you for your review Capo. Hope to see you again.,

Lisanne
6 januari 2024

Keurig op tijd en de smaak is altijd goed!

Reactie van The Gyros Company

Lisanne thats an amazing review. Stay tuned for new items.

Tasos
4 januari 2024

Very nice tastes and very quick service.

Her
29 december 2023

Prima op tijd bezorgd en het smaakte weer heerlijk

Ka
8 december 2023

Zoals altijd weer bijzonder lekker en goed warm. Bezorgtijd zou wel iets sneller mogen.

Schotvanger
2 december 2023

Het eten was goed, maar dat wat vergeten was is nooit geleverd. Ondanks de toezegging elke keer dat ik belde.

Renate Vink
25 november 2023

De porties waren een jaar geleden groter. €16 voor een portie voor een persoon is te duur, en dan ook nog zo weinig frietjes.

Theo
24 november 2023

Normaal klaag ik niet over het eten , maar deze keer kwam het koud aan. ook had ik erbij gemeld waar het bezorgd moest worden, maar de man stond aan de andere kant van het terrein. de smaak, ookal koud, was uitstekend

bianca van den berg
17 november 2023
Richard Nieman
15 november 2023

Ευχαριστώ παρά πολύ και καληνύχτα

Sacha
13 november 2023

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert
9 november 2023
Loek Elsinga
5 november 2023

de bezorger was prima Alleen jammer dat men vergeten waas 1 gerecht bij te voegen Is keurig na bezorgd maar 1 iemand moest nog eten na de ander al klaar was Helaas maar eten was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luttikhuis
23 oktober 2023

De gyros was weer heerlijk, maar de bezorging duurde lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemiek Joosten
19 oktober 2023

2x pita gyros kip: Het is een verslaving aan het worden, zo lekker!!!

-
16 oktober 2023
Ad Willems
9 oktober 2023

Zaterdagavond besteld, duurde iets langer als normaal, maar was het wachten waard, ergggg leker

BB
6 oktober 2023

Super snel qua bezorging en het was heerlijk smikkelen! Grote stukken vlees en goed gebakken friet!

Kamp
5 oktober 2023

Lekker snel. Goed en genoeg. Ga zo door. 😀👌

Mike Pierson
2 oktober 2023

Snel bezorgd, alles op smaak,en foutjes worden goed hersteld. Ik kan THE GIROS COMPANY voor 100% aanbevelen.

Jos
30 september 2023

Lekker maar duurde te lang met bezorgen

Menno
21 september 2023

Pita suflaki Kip was erg beperkt belegd. 3 kleine stukjes. Pita gyros Kip daar aan tegen perfect rijkelijk belegd.

Edwin
13 september 2023

Keurig op tijd,warm en goed op smaak zoals elke keer.

Frank
9 september 2023

Lekker en op tijd!

BB
3 september 2023

De gyros was super, maar de friet/patat was niet geheel gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen van Heems
2 september 2023

Altijd vriendelijk en goede kwaliteit!

Arnaud Sluik
26 augustus 2023

De smaak was goed. Wel jammer dat de hoeveelheid vlees (gyros) minder is geworden.

Maaskant
20 augustus 2023

Vlees was zo zout en gekruid, heb dit nog niet meegemaakt. Meestal is het heel goed eten daar maar dit keer viel het zeer tegen

BB
14 augustus 2023

Heel lang moeten wachten op onze bestelling (1,5 uur) , had zelfs al contactformulier ingediend daar de telefoon steeds in gesprek was. De gyros was goed, maar de friet was aardig afgekoeld en daardoor ook slap geworden en niet eetbaar meer. Hoop bij een volgende keer dat dit niet meer gebeurd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
12 augustus 2023

Vlees was echt te koud echt niet lekker zonde hoor

Linda
10 augustus 2023

Grote hoeveelheid, erg lekker. Kipgyros nog lekkerder dan de gewone. Prima bezorging, netjes op afgesproken tijd.

AW
8 augustus 2023

Na lange tijd weer wat besteld. Altijd heel erg lekker gegeten maar nu was het echt slecht. 2 pita gyros besteld waar koud en taai vlees in zat. Niet voor herhaling vatbaar. Was wel snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.