Beoordelingen van The Gyros Company Haarlem

Recente recensies

5.0
Olga
gisteren
Fred Bakker
gisteren

Vandaag 2 gyrosschotels besteld. Deze waren in de aanbieding. In vergelijking met die van de vorige eigenaar van The Gyros Company ontbraken de pitabroodjes en de knoflooksaus. De patat was vreselijk slap en waarschijnlijk te kort gebakken. Na de wisseling van eigenaar hebben we nu driemaal iets besteld en het is echt beneden de maat. De bezorging was 15 minuten later dan gepland, maar op een zaterdag mag dat wel.

De Graaf
gisteren
Frank
3 februari 2023

Zoals altijd weer stipt op tijd en van prima kwaliteit ! Enige minpuntje was dat er een minder gyros dan gebruikelijk geserveerd was.

Melissa Lagerweij
1 februari 2023

Heerlijke gerechten van jullie The Gyros Company. Ook de nieuwe pita traditionele Gyros En jullie hebben ook heerlijke salades. 👌🏽👍🏽

Monique
1 februari 2023

Was weer top, en een leuke januari actie!

Remco
31 januari 2023
Mike Van kuijk
29 januari 2023

Prima eten en ze bezorgen ook op de afgesproken tijd.

Jolanda Schuuring
28 januari 2023
Christiana Chaikali
27 januari 2023

Great food, absolutely delicious.

Melissa Lagerweij
25 januari 2023

Heerlijke gerechten ,steeds meer keuzes. De club kip pita is echt mijn favoriet 🤩 Dus The Gyros Company jullie doen het fantastisch👌🏽

Silvia Kroon
22 januari 2023

Al vaak besteld bij de Gyros Company en altijd is het eten heerlijk. Ook vandaag was de smaak goed alleen was het eten lauw en dat neemt dan wel het plezier in het eten weg helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L
20 januari 2023

Helaas, dit viel vreselijk tegen. Na anderhalf uur was het eten er, een half uur later dan hun eigen planning. Koud, niet eens lauw. Koud vlees en koude patat. Gatver..

Geen
16 januari 2023

Op tijd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christine
14 januari 2023

Altijd heerlijk eten! Bezorging vaak iets te laat, maar niet dramatisch.

Olga
14 januari 2023
Van Mourik
12 januari 2023

Superlekker, veel vlees, zalige tzatziki!

RL Wenzel
11 januari 2023

Was heerlijk en best veel, genoten!

P van der Heide
8 januari 2023
Wouter
7 januari 2023

Gyros en kebab erg lekker. Eigenlijk alles erg goed. Alleen vonden we de patatjes wat zout en slof maar daar hadden we er ook weinig van nodig ivm hoeveelheid vleesch!! Top

Maaike
5 januari 2023

Top tent

I SB
5 januari 2023

Lekker gegeten en levering precies op tijd!

Jeanette
2 januari 2023

Sorry smaak lekker maar alleen vlees bijna geen sla of tzazikki te vinden

Damien
2 januari 2023

Zoals altijd hebben we weer heerlijk gegeten. De verhouding prijs kwaliteit is meer dan goed. Tot een volgende keer.

Jorien
2 januari 2023

Superheerlijk& superaardig. Niet alleen de overdadig gevulde pita gyros nemen. Nieuwe 5stuks lams is nog lekkerder dan 3❤️

Kevin heerschap
1 januari 2022

Geen saus helaas deze keer en koude friet en vlees...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Astrid
1 januari 2022

Was weer overheerlijk! Een goed begin van 2023!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mike
29 december 2022

Ben weer verast,snel bezorgd, goede temperatuur, smakelijk (goed gekruid). En meer dan genoeg.

Mitch
27 december 2022

Vlees was koud, patat wel warm. Hoe kan dat? Smaak en bezorging prima

Rens Smit
24 december 2022

Heerlijk eten, precies goede hoeveelheid, betaalbaar

BB
22 december 2022

Gewoonweg super qua eten en bezorging!

Astrid
21 december 2022

Kan niet anders zeggen dan dat het wederom heerlijk was! Als je hier besteld kom je zeker nooit met honger van tafel af! En de service is meer dan goed!

Anna
21 december 2022
N.Smeets
21 december 2022

Eerste keer hier besteld, maar zeker niet de laatste keer! Was top!

Monique
19 december 2022

Was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Bax
18 december 2022

Eten kwam bijna 2 uur nabestelling koud aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
18 december 2022

Eten is top, bezorging meer dan een uur

Kim
17 december 2022

Heerlijk gegeten! Snel bezorgd!

I
17 december 2022

Helaas zat er geen gyros bij.

C
16 december 2022

De bestelling werd meer dan een half uur later bezorgd, dan de verwachtte tijd. Rond 17.35 uur de bestelling geplaatst en pas om 19.10 uur is het geleverd. Probeerde je te bellen, was de lijn bezet en deze bleef bezet. Die gene die het bezorgde was wel vriendelijk.

meyer
15 december 2022

Binnen de aangegeven tijd warm bezorgd, en dat in de vrieskou. Lekker, zoals altijd!

Ruud
13 december 2022

Weer heerlijk gegeten en netjes en warm bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernard
12 december 2022
Hortensius
10 december 2022

Goede porties en zeer smakelijk

Jacqueline Haleber
9 december 2022

Het was, zoals gewoonlijk, weer heerlijk!

Patricia
8 december 2022

Heel lekker, goede kwaliteit.

Monique
6 december 2022

Was weer top!

Melissa Lagerweij
6 december 2022

Heerlijke gerechten vooral Pita Club Kip. Die neem ik altijd bij jullie. Ga zo door 👍🏽

Heleen
6 december 2022

Het vlees was lauw en moest worden opgepiept in de magnetron, de smaak was prima!

Peter
30 november 2022

Heerlijk weer genoten!

Sandra A
30 november 2022

Alweer heel lekker gegeten. Mega zwaar broodje & friet ook nog goed warm. Gyros pita had van ons iets meer tatziki op gemogen. Maar verder was t top 🤞🏽💙

Heidi
30 november 2022

Lekker gegeten, prima vriendelijke bezorging. Helaas specifiek 1x gyros en 1x kipgyros besteld, maar 2x gewone gyros ontvangen. Dat was balen... aangezien ik niet om de hoek woon had het geen nut om te vragen het juiste nog te bezorgen, dan was de rest van het eten koud geweest.

jan
28 november 2022

normaal lekker eten hier, maar deze keer duurde de bezorging half uur langer dan aangegeven, slappe friet, lauw vlees en de tzatziki smaakte naar plastic

Lida Jonker
27 november 2022

Jammer, de bestelling van half 6 kwam 20 minuten later! Patat was lauw en werd al taai, vlees was ook lauw, was dan ook niet smakelijk. Om half 9 kreeg ik ook nog een mailtje dat mijn bestelling onderweg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marina
27 november 2022

2 uur gewacht.... op 2 gerechten

Brimawati
26 november 2022

Het duurde 2 uur voordat de bestelling er was. Er zat voornamelijk sla en koolsalade in. Weinig anders

N
24 november 2022

Altijd lekker eten en keurig bezorgd!

Melissa Lagerweij
19 november 2022

Was weer super lekker The Gyros Company.

vd Hoorn
18 november 2022

Weer heerlijk gegeten, een aanrader..

Van den Berg
17 november 2022

Jammer dat de bijbehorende saus ontbrak!

Milou
7 november 2022

Vriendelijk personeel, lekker eten en grote porties. Kortom een top tent!

Paul
6 november 2022

3 kwartier te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
5 november 2022

Was weer top!

Marcella
4 november 2022

Het was erg lekker. En het zijn vriendelijke mensen.

MJH
2 november 2022

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maed
29 oktober 2022

Net uit Griekenland terug en eten van The Gyros Company komt echt heel dichtbij het eten in Griekenland zelf. Jammer dat desserts en sommige andere gerechten niet beschikbaar waren. Complimenten, ga zo door!

Lucien
25 oktober 2022

Voor de verwachtte aankomst tijd geleverd. Ondanks lange afstand nog goed warm. Erg lekkere verse pita's en mals vlees wat goed op smaak is. Porties ook erg goed. Aanrader.

Sophie en Patrick
24 oktober 2022

Wij bestellen/halen regelmatig bij de gyros company! Erg vriendelijke mensen. Altijd erg lekker, vooral de kip gyros is ons favoriet!! Jammer dat de kleine pita's er niet meer bij zitten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
24 oktober 2022

Giros teveel en te fijn gesneden en weinig smaak. Ijsbergsla ipv koolsalade Patat te vroeg gebakken dus lauw en niet knapperig bij aankomst. De kip was okay.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mondeel
23 oktober 2022

was wederom weer lekker !

J
21 oktober 2022

Heerlijk eten, goede s

Karlijn
21 oktober 2022
Camiel
21 oktober 2022
Yaman
20 oktober 2022

Beste griek van haarlem

Vera van der Aar
13 oktober 2022

Dat was weer smullen vanavond👍

Ruud
8 oktober 2022

Precies op tijd bezorgd. In een prima verpakking. Het was erg smakelijk. De giros was voor mijn smaak te fijn gesneden en wat flauw van smaak. Verder alles top.

Ilona
8 oktober 2022

Meerdere keren besteld nu en elke keer weer ontzettend lekker eten. Wat fijn is dat je per mail op de hoogte gehouden wordt over de status van je order. En ook de bezorgers zijn heel vriendelijk. Dus meer dan tevreden!

Mike
8 oktober 2022

Weer lekker gegeten en weer snel geleverd en weer meer dan genoeg.

Anita
5 oktober 2022

Sneller bezorgd dan verwacht

Heeeuuuul erg lekker vlees
3 oktober 2022
vincent
1 oktober 2022

Eet was weer top, bezorging snel, lekkah.

Bernadette
27 september 2022

Heerlijk wederom gegeten!

Edwin
27 september 2022

Heerlijk gegeten goed van smaak en ruime porties. Keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coby
26 september 2022

Het was een uur vroeger dan aangevraagd 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
26 september 2022

Gyrosschotel en pita gyros waren weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
25 september 2022

Lekkere Griekse souvlaki gegeten en een gyros schotel. Altijd goed.

Sanne
21 september 2022

We hebben eerder bij DGC besteld, helaas ontbraken deze keer de pita broodjes bij de Mix Greek schotel, voorgaande keren waren deze wel inbegrepen.

Jan
18 september 2022

Was kwalitatief uitstekend en ruime porties. Jammer dat de bezorgtijd vrij lang was (ruim een uur) maar dat komt waarschijnlijk door de drukte en vooraf was ook aangegeven dat het ongeveer een uur zou duren. Voortaan maar eerder bestellen.

Mike M
18 september 2022

Heerlijke maaltijden, maar miste helaas de saus die er standaard bij zat. Volgende keer maar bijbestellen!

Frank
16 september 2022

Op tijd en heerlijk gegeten, weer perfect verzorgd !

J
16 september 2022

Was erg lekker maar minder warm dan verwacht

Jolanda Schuuring
12 september 2022
Bernard
12 september 2022

Zoals altijd erg lekker the best in Haarlem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
11 september 2022

Eten was lekker, grote portie. En op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berry
5 september 2022

Bezorging snel en eten van goede kwaliteit!

Mar Werner-Niesten
5 september 2022

Erg lekker bestel zeker weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Melissa Lagerweij
4 september 2022

Altijd super lekker ,vooral de pita club kip . Maar ook andere gerechten van jullie The Gyros Company👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
3 september 2022
Haas
31 augustus 2022
Monique
28 augustus 2022

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike Vogel
28 augustus 2022
Linda
26 augustus 2022

Lekker gegeten, grote porties. Snel bezorgd.

Arjan
26 augustus 2022

De pita broodjes zijn heerlijk en de porties zijn best groot.

Martijn
26 augustus 2022
Melissa Lagerweij
24 augustus 2022

Altijd heerlijk bij jullie The Gyros Company

Mike pierson
22 augustus 2022

Lekker gegeten, alles heerlijk vers. Ik had een giros met patat , salade en 2 soorten sauzen die binnen 25 min. bezorgd werd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Y
21 augustus 2022

Niet normaal lekker .

Monique
19 augustus 2022

Verbeterpunt:de originele tomatensaus weer doen die is heerlijk, de pittige die er nu bij zit is zeker niet grieks! Compliment:het vlees is iedere keer weer een feest 😋

Xx
19 augustus 2022

Beste vlees!

Stephanie
18 augustus 2022

Altijd lekker! Porties zijn heerlijk groot, de friet super lekker en knapperig en de bezorging meestal ook snel.

RJSV
17 augustus 2022

Lekkerste pita gyros & kip van Haarlem beschikbaar op thuisbezorgd. Feta psiti en gemista (gevulde paprika) ook lekker! Salade gyros daarentegen helaas wel echt een tegenvaller. Vorige bestelling miste er iets maar dat hebben ze heel netjes opgelost. Vriendelijke bezorgers ook, netjes op tijd (we hadden vooruit besteld).

Ingeborg
15 augustus 2022

Gyros was weer heerlijk. Bezorger kwam erg laat. Verwachtte bezorgtijd 18.55, bezorging 19.45. Keurig antwoord gekregen op mail over onderbezetting. Zondag is ook druk. Geen probleem, we bestellen weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AW
15 augustus 2022

Het eten was prima maar bijna 2 uur moeten wachten op de bestelling. Telefonisch niet te bereiken om te vragen wat de status van de bestelling is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haas
14 augustus 2022

Helaas miste de extra bestelde tzaziki bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
14 augustus 2022

Was heerlijk. En heel snel bezorgd! Blijvertje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jasperina
12 augustus 2022

Besteld via de app maar je ziet pas na je betaling dat het anderhalf duurt voor het bezorgd word. Heel irritant. Voorlopig ben ik er even klaar mee.

Loek Elsinga
12 augustus 2022
Melissa Lagerweij
12 augustus 2022

The Gyros Company mijn favoriet is toch echt de pita club kip. Maar eigenlijk is alles lekker van jullie.

Maria
6 augustus 2022
R
5 augustus 2022
Ron
3 augustus 2022

Smaakt goed en was best wel erg veel(broodje gyros), Vlees was iets droog, maar we gaan zeker vaker bestellen!

Liek
3 augustus 2022

Snel lekker en ruim voldoende!

Melissa Lagerweij
31 juli 2022

Alles was weer erg lekker. Gewoon weer top

blokker
29 juli 2022

Niet de kwaliteit die we vroeger hadden geen pitabroodje en saus geen gebakken uien in de Giros en oude koolsla. Gebeld en kreeg als antwoord nieuwe menu's zijn veranderd

Den Hollander
27 juli 2022

Heerlijk eten met veel extra’s

Peter de Pagter
25 juli 2022

Met uitzondering van de salade was het eten toen het kwam, goed. Waar The Gyros Company wel enige tijd aan mag besteden, is de organisatie. Om 17.10 uur ontvang ik bevestiging van het via de app bestelde eten. Als tijdstip van bezorging staat in de e-mail 18.10 uur. Om 19.45 uur maar eens gaan bellen. Er is iets verkeerd gegaan. Wat er verkeerd is gegaan, krijg ik niet te horen. Het eten wordt om 20.00 uur bezorgd. Om 23.48 uur ontvang ik de status van de bestelling: de bestelling is onderweg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mar Werner-Niesten
24 juli 2022

Het eten was heerlijk erg goed personeel en bezorging is top Ik ga zeker weer bestellen

M. Roest
23 juli 2022

Het eten was weer heerlijk! We misten alleen de pitabroodjes en de knoflooksaus....☹️

Karel
23 juli 2022

2 uur gewacht, 2 x gebeld, komt er binnen 5 min aan, uiteindelijk bestelling vergeten. Kan gebeuren maar vertel gewoon wat er mis is gegaan en houd niemand aan het lijntje

IJ
20 juli 2022
Gaspard
18 juli 2022

Het eten is zoals altijd heel erg lekker, alleen jammer dat de bezorger een kwartier te laat was.

Frank
18 juli 2022

WAS WEER HEEEEERLIJK EN SUPPPPER SNEL GELEVERD

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eveline
18 juli 2022

Vriendelijk personeel ! Geen lange wacht tijden ! Heerlijk eten

Monique
17 juli 2022

Was weer top!

Schoorl
16 juli 2022

Onze bestelling was vergeten door jullie en hebben het een uur later zelf opgehaald.

D
15 juli 2022

Kip gyros is erg goed, opvallend dat je geen brood en knoflooksaus meer bij schotels krijgt de laatste tijd.

Nelizz
14 juli 2022

Goed eten en vrij snel bezorgd tijdens spitsuur

Melissa Lagerweij
14 juli 2022

Heerlijk gegeten The Gyros Company👌🏽

Frank Hesp
14 juli 2022

Het was weer heerlijk.

Anita
12 juli 2022

Goed op tijd volgens indicatie. Geen pitabroodje of mayonaise meer bij de bestelling zoals eerst altijd wel was. Verder prima

Frank
11 juli 2022

Netjes op de afgesproken tijd en het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernadette
10 juli 2022

Het was wederom super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

josencor@planet.nl
10 juli 2022

Miste de knoflooksaus en het pita broodje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Timmerman
10 juli 2022

Het bestelde eten was prima maar ik vind het raar dat de door U gestuurde kortingscode ,geldig t/m 14/07 niet geaccepteerd werd , als zijnde niet meer geldig afgedaan wordt Op mijn vraag hierover bij de bestelling werd niet gereageerd

Fred Bakker
7 juli 2022

Al heel vaak de gyrosschotel besteld. De patat was immer van goede kwaliteit, er zat altijd een pitabroodje bij, er zat altijd knoflooksaus bij en er zat altijd mayonaise bij. Dit keer was het een kale bedoeling: geen pitabroodje, geen mayonaise en geen knoflooksaus. De patat was niet van bijzondere kwaliteit en de rauwkost was niet aangemaakt. Kortom, het was teleurstellend en we hebben voor de laatste keer hier eten besteld. Een gemiste kans!! De bezorgtijd was gelukkig dik in orde.

Teeuw
7 juli 2022

Zoals altijd gewoon weer lekker

Smits
7 juli 2022

Was heel lekker maar veel te veel voor ons😂

Mar
6 juli 2022

Zat alleen geen pitabroodje bij maar alles was perfect

PIET
5 juli 2022
Rene uit Haarlem noord
4 juli 2022

Heerlijke broodjes. Vriendelijke bediening.

Ed Nieuwland
4 juli 2022

Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Her
2 juli 2022

Netjes op tijd prima smaak en kwaliteit

Stephanie
2 juli 2022

Super lekker eten, alleen kreeg ik maar een deel van de saus, terwijl ik voor extra had betaald.

Anoniem
2 juli 2022

Echt heerlijk eten en keurig bezorgd!

Lara
29 juni 2022

Super lekker vlees en altijd meer dan genoeg.

Daniel
28 juni 2022

Was weer erg lekker, wel de pita vergeten.

Meral
27 juni 2022

Snelle bezorging, fallafel had knapperiger gemogen! Gyros was lekker.

Tim
26 juni 2022

Kwalitatief goed en heerlijk eten met daarbij snelle levering. Weer bedankt!

Edwin
26 juni 2022
Jasperina
26 juni 2022

Was weer lekker. Wel jammer dat er bij de gyrosschotel geen pitabroodje zit. Hadden we wel verwacht.

ruud
25 juni 2022

super grote porties

Joyce
24 juni 2022

Heerlijke greek souvlaki gegeten.

Melissa Lagerweij
23 juni 2022

De club kip pita was weer erg lekker. Jullie hebben steeds meer gerechten.

Ellard
23 juni 2022

Het was heerlijk! En de korting smaakte ook goed.

Marion
23 juni 2022
mark
21 juni 2022

Heerlijk eten, goede serves!

Maaike Vogel
19 juni 2022

Pita souflaki is net als of we weer in Griekenland zijn. Top service! Lekker eten bedankt!

Ruud
19 juni 2022

Had het in de ochtend besteld voor 18:00 uur en heel netjes op tijd bezorgd war voor mijn dank zo is het een perfecte verjaardag geworden voor mijn 80 jarige vader Dus heel erg bedankt Groeten Ruud

Marieke Roest
18 juni 2022

Het eten was, zoals altijd, heerlijk! We hadden alleen geen knoflooksaus en pitabroodje gekregen... Dat was erg jammer!

Heleen
16 juni 2022

Heerlijk en meer dan genoeg!

Rene
16 juni 2022

Betaal voor twee extra pita broodjes. Niet gekregen!!

Peter
12 juni 2022

Weer moesten we 1,5 uur wachten en pas na een keer bellen werd er bezorgd. Het is nu een aantal keer op deze wijze gebeurdz. Kan en keer gebeuren maar het is geen uitzondering meer. Daarnaast ontbrak het pita broodje het extra bakje knoflooksaus. Ondanks dat het eten lekker is zullen we hier niet meer snel bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R Aarts
12 juni 2022

45 minuten te laat bezorgd, op zich niet zo erg, maar wel dat de pitabroodjes en de knoflooksaus niet waren meegeleverd 😢

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlos
12 juni 2022

2 uur! moeten wachten. 2 keer moeten bellen waar eea bleef.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maurice
11 juni 2022

Bestelling was tot 2 keer aan toe niet compleet.

M van den Berg
11 juni 2022

Het was weer prima in orde, mooie warmhoud verpakking, bedankt!

D.
10 juni 2022

Alle kipproducten zijn top.

Ellen
10 juni 2022

Goed verpakt en daardoor heerlijk warm,en prima op tijd geleverd

Renate
3 juni 2022

We hebben heerlijk gegeten en we hebben nog wat over voor de volgende dag!

B hoenders
3 juni 2022
Peter de Groot
2 juni 2022
Mirte
31 mei 2022

Snelle bezorging, goed warm eten en lekker eten!

Ronald
28 mei 2022

Broodjes gyros gekregen zonder tzatziki. Jammer

Bernadette
27 mei 2022

Wederom super lekker en heel snel bezorgd!

Kevin heerschap
25 mei 2022

Nou zit ik de hele avond te wachten op m'n bestelling maar die gaat mooi niet komen...zeer slechte zaak en ben ik zeker niet van ze gewend helaas...mag aannemen dat ik zo snel mogelijk mijn geld terug gestort krijg

Ellen
25 mei 2022

De nieuwe kip gyros,is een aanrader heerlijk mals vlees.Ik raad deze variant aan iedereen aan die van gyros houdt.

Lien
24 mei 2022
Femke
23 mei 2022
Arjan.
23 mei 2022

Heerlijk eten. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C
22 mei 2022

Supersnel bezorgd,vriendelijke bezorger,zeer grote porties,heerlijk eten Zoals altijd weer geweldig!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel Hagenaars
22 mei 2022

Om 17.47 een bestelling geplaatst. om 17.48 een indicatie dat de bestelling om 18.50 gebracht zou worden. ik heb om 19.05 maar gebeld waar de bestelling bleef en te horen gekregen dat de bestelling nog 6 minuten zou duren. En daar hadden we geen tijd voor, dus maar gezegd dat ik mijn geld terug wilde hebben. Er zou die avond contact met me opgenomen worden, maar dat is niet gebeurt. Nu ga ik vanmiddag maar even langs om mijn geld te halen. hier bestel ik nooit meer. ik ga het wel afhalen als dat nodig is.

Anita
22 mei 2022

Van te voren besteld. Op het gevraagde tijdstip bezorgd. Was voldoende patat, vlees was lekker.

Helma proost
22 mei 2022

Eten is echt super. bezorgtijd drama 17.50 besteld 20.20 bezorgd. Om 19.30 gebeld bezorger ging om 19.45 weg dus was uitwrlijk 20.00 uur bij ons niet dus werd 20.20. Vorige keer was het 1,5 uur wachten maar dit spant de kroon. Vlgd keer ( als die er komt) halen wij hetzelf op.

Georgios
21 mei 2022

——

G
21 mei 2022

Unacceptable! I’m really sorry I have to say this, but waiting for 2:30 hrs is way too much.

R. Smit
21 mei 2022

Eten is erg lkkr, warm en vlees is mals maar ietwat aan de zoute kant

Bernard
20 mei 2022

Een keer hier gegeten en je blijft terug komen

Christina
19 mei 2022
Dan
13 mei 2022

GYROS! GYROS! GYROS! A regular shout in our house when asked what they want to eat as the food is always delicious!

Robin
11 mei 2022

Erg goede kwaliteit. Bezorging duurde echter 90 minuten.

M. Hoekstra
9 mei 2022

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
8 mei 2022
Jasperina
7 mei 2022

Was weer top

Ed Nieuwland
7 mei 2022
D
6 mei 2022
BB
3 mei 2022

Hadden friet gyros box, heerlijke gyros Alleen de friet was doordat er met folie geseald is erg slap. De oude “box” was beter.

Lorenzo
1 mei 2022
Monique
1 mei 2022

Was weer top!

Dusschoten, van
30 april 2022

Heerlijk eten. Goed belegde broodjes.

Dolf
29 april 2022
Melissa Lagerweij
29 april 2022

Pita Club Kip erg lekker ,zeker mijn favoriet. Eigenlijk is alles wel lekker bij jullie The Gyros Company.

J
27 april 2022

Ruim 20 minuten te laat bij bestelling 1 uur van te voren. De helft van de bestelling had warmer gekund. Het eten was verder wel goed.

Peter H
27 april 2022

Wat een feestje is dit toch! Erg lekker en grote porties.

Anneke Wijsman
27 april 2022

Het was erg lekker maar voor mijn man en mij helaas veel te zout. We houden wel van gekruid, zoals Döner Kebab en shoarma. Dit was mijn eerste bestelling bij u en alleen vanwege het zout, zou ik niet vaker bestellen. Erg jammer, want verder was het perfect. Vriendelijke groet

Anoniem
26 april 2022

Bezorging was 50 minuten later dan aangegeven zonder enig contact, hierdoor was een deel van het voedsel koud en niet meer lekker. De hoeveelheid voedsel was minder dan verwacht met de prijs.

Natalie
25 april 2022

Excellent food, food portion sizes for adults, somewhat small for children, no pita bread for kids as well. Pita breads are small, order extras.

Pieter
25 april 2022

Heel zout, weinig/nauwelijks verse groente

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid Beringen jonker
24 april 2022
van der Heide
24 april 2022
Daniel
23 april 2022
Heleen van 't Kruis-Noordzij
22 april 2022

Zoals gewoonlijk: perfect

Adam
17 april 2022

Lekker broodje!!

Jasperina
16 april 2022

Het was weer heerlijk alleen had het iets warmer mogen zijn. Ook hadden we bij de kapsalon gevraagd om er geen ui en sla bij te doen. Zat er helaas wel op.

Steven
15 april 2022

Kan niet precies aangeven wat er anders is, maar smaak was niet zo goed als ik gewend ben, broodje was vrij droog, en leek wel minder gevuld. Bezorging was weer snel.

Melissa Lagerweij
14 april 2022

Was weer erg lekker hoor

Arnold van Galen
14 april 2022
Simone
11 april 2022

LEKKER! Goede porties, goede kwaliteit en nog lekker warm. En prima op tijd bezorgd. Snel weer.

Katrien
10 april 2022

Heerlijk gegeten, snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
10 april 2022

Heerlijke gyros! Bezorging ook top. Eten was nog goed warm en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wllen
10 april 2022

De nieuwe kip gyros besteld…Een aanrader heerlijk mals vlees.Zeker voor herhaling vatbaar

Carla
9 april 2022

Heerlijk gegeten van ruime porties!

Christopher
9 april 2022

Verry good and tasty 😀

Melissa Lagerweij
9 april 2022

Alles was weer super lekker

Danique
9 april 2022

Heerlijk eten

Hortensius
8 april 2022

Erg lekker en goede porties. Wel wat later dan beloofd bezorgd maar was het wachten meer dan waard.

Daan
8 april 2022
Samantha
6 april 2022

Gyros kip Halal !! Het was heerlijk.,,,,,, Aanrader!!! Dankjewel 😊

Ed
4 april 2022

Het eten was prima, maar twee en een half uur op je eten wachten vindt ik een beetje te lang, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ruud
4 april 2022

Je weet dat het op zondag druk is en dat de bezorger niet binnen een half uur op de stoep staat. Zeker dan niet via de bestelsites bestellen maar liever rechtstreeks aan het restaurant. Ervaring: Gaat altijd sneller en is prijstechnisch vriendelijker voor het restaurant. Dat is geen probleem. Dus bijtijds bestelt om 17.15 uur en gelezen dat de bestelling rond 18.35 geleverd wordt. Prima! Maar toen om 19.00 nog niemand was geweest toch maar eens gebeld. En ja om 19.15 uur de bezorger. Bijna 2 uur na de bestelling. Dat kan echt niet! Ben benieuwd was de Gyros Company bedenkt om deze slechte ervaring weg te wissen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
4 april 2022

De pita gyros is heerlijk. Het doet mij denken aan mijn vakanties in Griekenland 😊. Maar de bezorging behoeft nog wat verbeterpunten. Anderhalf uur moeten wachten. Dat kan volgens mij best iets sneller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R Aarts
4 april 2022

Bestelling was half uur te laat 😩

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
3 april 2022

Musaka was niet lekker. Ik denk een beetje oud. Maar ik weet dat rest gerechten bij jullie is top, qua smaak en quality.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernadette
2 april 2022
Daniel
2 april 2022

Blij dat er nu een kip alternatief is, groot portie ook. Volgens mij was het alleen wel kip doner ipv kip gyros.

Mattie
2 april 2022

Wij genieten altijd van het heerlijke eten dat de Gyros Companie ons bezorgd. Keurig op tijd en vriendelijke bezorgers. En als we dan de tas openen is het eten lekker warm op mooie schalen zodat het vlees niet bij de sauzen ligt. Alles is goed verzorgd. Wij zijn blij met de Gyros Companie.

Melissa Lagerweij
31 maart 2022

Club pita Chicken gyros echt een aanrader. Heerlijk 🤤 Om iets nieuws uit te proberen.

Marcel van ooijen
30 maart 2022
Helma proost
27 maart 2022

Eten echt super lekker bezorgtijd mag wat korter.

HT
24 maart 2022
Dick
24 maart 2022

Snelle bezorging, vlees en frieten goed warm, uiterst vriendelijke bezorger. Heerlijke gyrosschotel. Vlees, frieten, tzaziki en koolsalade goed op smaak en authentiek. Vergezeld van extra knoflooksaus en losse pita's. Ruime porties, met name het vlees, prima prijs/kwaliteit.

Ruud
23 maart 2022

Netjes op tijd smaakte weer goed bedankt 👍👌

anoniem
22 maart 2022

Bezorging was binnen de aangegeven tijd, maar we vinden een uur echt wel aan de lange kant. Het eten was supergoed verpakt en kwam warm aan, de porties waren prima. Veel minder zuinig met de tzatziki dan eerst, bedankt! :) Fijn dat er nu meer vegetarische opties zijn, we vonden de gevulde paprika en tomaat een lekkere toevoeging!

Dammina
20 maart 2022

The delivery was too late

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
19 maart 2022

Dessert niet geleverd, geen knoflooksaus bij ons mixed company menu Dessert bleek niet leverbaar Medewerker klaagt over dat hij enig NL sprekende is, drukte bla bla.. De gang van zaken in deze tent hoef ik als klant niet te horen Ik wil wat ik bestel en voor betaald heb of communiceer als iets niet te leveren is Jammer, lekker eten maar door deze gang van zaken ga ik niet meer bestellen

Fred Bakker
18 maart 2022

Als vanouds: heerlijk gegeten, snelle bezorging en royale hoeveelheid. De koolsla is weer op het oude niveau, die was even minder.

Jolanda
18 maart 2022

Op eten is echt niets aan te merken, maar nu tweede keer (van de drie keer dat ik hier besteld heb) dat bijna twee uur gewacht moest worden tot eten bezorgd werd.

Monique
18 maart 2022

Was weer top!

Anita
18 maart 2022

Eten was warm en lekker, maar ruim 20 minuten later dan de geschatte tijd. Belletje was fijn geweest

Marjolein
17 maart 2022

2 keer een supersnelle levering gehad. Dit keer duurde het iets langer maar eten is het wachten waard!

Dennis Spanjaardt
17 maart 2022

Vooraf gebeld over te leveren tijdstip, maar toch een uur later bezorgd.

Barnhoorn
17 maart 2022

De bestelling was op tijd en goed verpakt daar door goed op temperatuur en zeer smakelijk.

Richelle
17 maart 2022

snel besteld en super snel geleverd.. half uur eerder! dan de aangegeven tijd

Jos Groen
17 maart 2022

Weer goed, veel en op tijd, wat een top tent om te bestellen hier.

deb
17 maart 2022

Heerlijk gegeten

Steph
16 maart 2022

Super lekker, grote porties en snel bezord. Een aanrader!

Anita
15 maart 2022

Top! Zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben
13 maart 2022

2 vaste klanten kwijt in 1 avond. Na overname slechte service en slechte communicatie. Dat waren juist de sterke punten. Helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.