Beoordelingen van The Gyros Company Haarlem

Recente recensies van The Gyros Company Haarlem

5 sterren na 336 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vier keer besteld bij dit goeie resturant . Altijd goed warm optind en waar voor het geld.tot nu toe niks te klagen gehad uitstekend en vriendelijke bezofging

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoooo lekkeeeer!

, 16-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was bijna koud. Minuscuul kleine pita. Baklava was gewoon voorverpakt. Had voor die prijs wel zelfgemaakte verwacht. Werd een half uur te laat bezorgd, zonder bericht. Bezorger had zijn vriendin achterop de scooter, verpakking was stuk, waardoor lekkage.

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten en het eten was er snel!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk eten . De Griekse BBQ pakket was super👌🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het, uitstekend. Ik ben door mijn vrienden uit Friesland geattendeerd dat het heerlijk is. Nu heb het ik het zelf evaren.r

, 30-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gevulde machtige "speciaal" schotel. Pita en friet zijn daardoor volledig overbodig. Het is bijna een 2 persoons ovenschotel. Goede kaas erop.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lieve mensen , lekker eten 😋❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 27-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Werd nog gebeld dat de oreo cake nog niet ontdooit was, maar dat was voor ons geen probleem. De kebab was als gewoonlijk, heerlijk !

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegetarische moussaka was 1 grote blubberboel

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zeer goede service!

, 19-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden voor het eerst besteld bij de Gyros Company omdat wij uit Enschede komen en op vakantie waren in Haarlem. Het eten was fantastische. Zeker een aanrader en wij bestellen de volgende keer weer bij hun.

, 18-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk goed verzorgd en op tijd geleverd.

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de beste Gyros, super tevreden! Netjes gebeld dat het wat later zou zijn, en het was het wachten zeker meer dan waard :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 14-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, heerlijk gegeten!

, 12-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu meerdere malen besteld bij Gyros Company en zal het blijven doen. Elke keer weer zeer snel geleverd en voortreffelijk.

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mensen je weet niet wat je mist als je nog nooit bij de Gyros Company HAARLEM HEBT BESTELD het was weer fantastisch. BEDANKT

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is weer geweldig verzorgd

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer heerlijk 🥰 vooral de pita greek falafel Echt super bij jullie the gyros company.

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor vegetariërs mag er wel iets anders op de kaart, de falafel is heerlijk maar de moussaka is erg zompig en smakeloos. De vleesgerechten waren volgens de mannen erg goed 👍

, 03-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruime porties, warm bij aflevering, smakelijk en vriendelijke bezorging! Goede info over de status van de bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en ruime porties. Dit blijft onze favoriete Griek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, precies op de gevraagde tijd bezorgd. Zeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en zo goed ingepakt,altijd goed warm als het gebracht en hier gegeten gaat worden.

, 21-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nom Nom Nom There are no words needed for this food! Everything got in earlier than expected and it was hot. A tip is well deserved! I will be back for sure! Keep it up The Gyros Company!!

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt weer super lekker als altijd! En ook heel snel bezorgd 🤣!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super lekker eten en goed verzorgd, en optijd bezorgd! Dikke pluim wat ons betreft

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan de indicatie Eten was weer heerlijk!

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld allemaal!

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld, we gingen voor de mix company voor 2 personen. Konden we eigenlijk alles proeven wat er zoal te bestellen valt. En eerlijk , het was heerlijk, lekker mals vlees, goede bak salade en alles keurig verpakt. Wij hadden wel wat meer knoflooksaus nodig en hebben dat uit onze koelkast bijgevuld. Ook misten we mayonaise bij de patat en die hadden we helaas zelf ook niet meer liggen. De patat was voor ons veel te veel, waarschijnlijk zijn wij niet van die hele grote eters. Kortingscode werkte helaas niet meer, maar ook dat is keurig opgelost, aardige medewerkers! Al met al zeker voor herhaling vatbaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel veel eerder dan de volgens email "verwachte bezorgtijd" toch heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is geweldig lekker , wel weer een ruim een uur op het eten moeten wachten , maar ja het is ook weekend dus zal wel druk zijn . Bestel evengoed graag hier

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, mooi op tijd en meer adn genoeg.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en zeer goede kwaliteit Wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassende kwaliteit, mals en sappig vlees zelf de Griekse kebab en dat is wel eens anders bij anderen. Ook de Tzatziiki is fantastisch, heelijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en van hoge kwaliteit

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en meer dan genoeg

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer de ouderwetse kwaliteit zoals we gewend zijn. Snelle bezorging en heerlijk gegeten.

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor het mooie compliment!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten maar veel te laat bezorgd ! Jammer! , tip : houd je klant op de hoogte en compenseer een wachtende klant , dat kan op diverse manieren

Reactie van The Gyros Company:Wij nemen je feedback mee Raymon! Dank.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk, maar helaas bij elke bestelling gaat er weer wat mis. Het is denk ik te druk. Jullie gaan ten onder aan je eigen succes en dat is echt jammer.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben om 19:17 uur besteld en kregen pas 20:50 het eten bezorgd. Weliswaar met excuses maar dit is echt veel te lang. Alleen sorry horen vond ik ook echt niet afdoende. Op basis van deze bezorging zal ik dus niet zo snel hier weer bestellen wat erg jammer is.... want echt het eten was heerlijk! Echt goed.

Reactie van The Gyros Company:Wat vervelend om te horen Natascha, we zullen contact met je opnemen!

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en meer dan genoeg!!

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde wel wat lang zeker omdat ik erg dichtbij woon en honger had😂maar het was lekker en netjes verpakt en de bezorger bedankte netjes voor het fooitje dat ik via bankieren had gegeven. Al met al een goede ervaring,en ik ga het zeker nog wel eens bestellen 👍

Reactie van The Gyros Company:Sorry voor het wat lange wachten Mike! Wij zijn erg blij dat het gesmaakt heeft en kijken uit naar de volgende bestelling!

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minder kwaliteit dan gewend. De gyros leek wel opnieuw opgewarmd en de souvlaki was behoorlijk aangebrand.

Reactie van The Gyros Company:Wat jammer om te horen... Wij gaan met deze feedback aan de slag.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere gyros en knapperige patat.

Reactie van The Gyros Company:Fijn om te horen, Nancy!

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Menu voor 2 personen is ruim voldoende voor 3.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, snel bezorgd en alles in overvloed. Zalige patat erbij

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!👌

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker, en met een late verandering en extra bestelling, gewoon nog meegenomen in de eerste bestelling... kan je alleen maar 5 sterren geven.. Helemaal top, ga zo door, en wij blijven bestellen.

Reactie van The Gyros Company:Daar doen wij het voor! Hartstikke leuk om te horen en tot de voglende keer

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lees de opmerkingen..

, 07-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed, daarom een groot succes én een wat langere wachttijd.. Als je dit weet echt aanrader.

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor de mooie woorden! We gaan ons best doen om het de volgende keer sneller te leveren!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels al 4 of 5 keer besteld. Blijft lekker, grote porties. Aanrader!

Reactie van The Gyros Company:Fijn om te horen Steven! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd lekker en goed alleen jammer dat de compleetheid van de bestelling niet correct was. Maar na een belletje maken ze het ook weer gelijk goed door alsnog te leveren en wat extra's erbij te doen! Dus complimenten voor de service maar gyros company let op de orders voor de volgende keer.

Reactie van The Gyros Company:We gaan er zeker op letten! Bedankt voor de feedback en wij zijn blij dat jullie wel genoten hebben!

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, erg ruime porties, absoluut een aanrader.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor het compliment, Tim!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer superlekker gegeten. Bestelling kwam keurig op tijd en was loei heet, prima 👍 Zeker voor herhaling vatbaar

Reactie van The Gyros Company:Hartstikke fijn! Wij kijken uit naar de volgende bestelling!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk en goede service!

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt bezorgd en goed warm. Drie soorten heerlijk vlees; goede frietjes, sauzen ook goed op smaak, knisperverse sla. Dus: heerlijk gegeten!

Reactie van The Gyros Company:Fijn dat jullie zo hebben genoten Herman! Daar zijn wij blij mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed te doen en lekker snel bezorgd. Volle bakken eten echt waar voor je geld.

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor je beoordeling Guido! Hopelijk tot snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed saus, Gyros niet droog geen harde stukjes top. Hou het zo

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd Was weer heerlijk

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is de 2e bestelling die ik heb geplaatst en weer was het perfect. Jullie hebben er een vaste klant bij 👍😀

Reactie van The Gyros Company:Wij zijn erg blij met een vaste klant erbij, Jolanda!

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Veel, kwaliteit goed en lekker!

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor de mooie woorden Judith!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In plaats van de bestelde mayonaise een kuipje tzatziki als extra saus bij het menu gekregen. Verder heerlijk gegeten.

Reactie van The Gyros Company:Excuses voor de verkeerde saus! Wij zullen hier zeker op letten.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer, omdat het wat langer duurde dan normaal ( drukte op Moederdag: logisch) kregen we iets van het huis. Heel attent!

Reactie van The Gyros Company:Fijn dat het zo goed bevallen is Petra!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten fantastisch, bezorgtijd was meer dan anderhalf uur...... das jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeel goed. Echt een aanrader!

Reactie van The Gyros Company:Bedankt! Wij zijn blij dat het gesmaakt heeft.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst kennismaking met de Griekse keuken is zeer goed bevallen. Smaakvol en ruim voldoende. Bezorging was precies op tijd.

Reactie van The Gyros Company:Mooi compliment Anne! Wij zijn blij dat jullie genoten hebben.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goed verzorgd en heel lekker!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!! Een enorme hoeveelheid heerlijk gyrosvlees en frites! De gyrosschotel is een absolute aanrader. Supersnel geleverd, de bezorger was er binnen een half uur al ipv een uur. Dank aan alle medewerk(st)ers bij Gyroscompany.

Reactie van The Gyros Company:Hartstikke bedankt Suze! Hopelijk tot de volgende keer!

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie gyros! Friet had iets langer gebakken mogen worden, maar dat is persoonlijk. Ga ik de volgende keer om vragen. Ik kreeg herinneringen aan de gyros uit Utrecht dus dat is een groot compliment voor deze tent.

Reactie van The Gyros Company:Wat een prachtig compliment inderdaad! Uw wensen aangeven kan altijd. Dan gaan wij daar mee aan de slag! Bedankt.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk eten, goed warm en prima op tijd bezorgd! We hebben weer zitten smullen!

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, en meer dan genoeg

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is werkelijk top goed warm. Erg vriendelijk personeel en de bezorger is ook zeer vriendelijk Wij bestellen zeker weer Bedankt

Reactie van The Gyros Company:Goed om te horen! Bedankt voor deze mooie woorden.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna net zo goed als altijd, helaas was het vuur vandaag misschien iets te heet, zwarte randjes om de broodjes en de kipspiezen.

Reactie van The Gyros Company:Wat vervelend om te horen Rich. Wij gaan met deze feedback aan de slag!

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en ruim voldoende !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en lekker. snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer, heel lekker en super veel vlees!

Reactie van The Gyros Company:Fijn om te horen! We zien je hopelijk nog een derde keer!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Royale broodjes, lekker vlees en snel bezorgd

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd. Goed op temperatuur en zeer ruime porties. Kleine broodjes, beetje lastig te snijden/vullen.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd 😊 Bezorging correct, vriendelijk en op tijd. Ga zo door 👍

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor het compliment!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten maar de bezorging kwam een uur later dan gepland, ter compensatie wel een flesje wijn erbij gekregen.

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Met zijn tweetjes enorm genoten van een goed gevulde mix grill Greek schotel! Snelle bezorging, we gaan hier zeker vaker bestellen!

Reactie van The Gyros Company:Wij kijken uit naar de volgende bestelling Marion! Bedankt voor het compliment.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten! Snel bezorgd en er vriendelijk

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes verpakt waardoor het goed warm was, erg ruime porties, kwalitatief erg goed eten.bestellen hier vaker, blijven wij zeker doen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker! Enige kleine minpuntje was dat de falafel lauw was, maar de smaak was heerlijk. We gaan zeker nog eens bij ze bestellen

Reactie van The Gyros Company:Goed om te horen! Wij nemen de feedback mee en zijn blij dat je genoten hebt!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten , bezorging was wat later door drukte maar daar werd ik keurig over geïnformeerd.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Griekse gerechten! Smaakt naar meer!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer top super lekker warm goed verpakt en snel gebracht Weer bedankt gyros company

Reactie van The Gyros Company:Dat doen wij met plezier! Dank voor de mooie recensie.

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas opmerking ‘GEEN UIEN’ weer niet gelezen. Vervelend!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is ongelofelijk lekker zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit van het eten. Mogelijkheden voor het online bestellen kunnen beter, er is nu geen keuze afhalen of bezorgen en ook voor het bezorgen kun je niet een tijd kiezen. Als je dan z.s.m. kiest kan die tijd niet een uur en 5 minuten later zijn. Dat is geen service bieden. Heb gebeld en kon natuurlijk de bestelling ophalen. Heb echter een compensatie ontvangen, (bezorgkosten retour)

Reactie van The Gyros Company:Dag Petra. Jammer om te horen dat je niet tevreden was met de service. Wij gaan met deze feedback aan de slag!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en heerlijk eten! Bezorging was ook top!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd super lekker en ga. Top kwaliteit. Ga zo door 👍

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisterenavond voor het eerst besteld bij the gyros company. Ik had een pita gyros en een mixed grill greek besteld. Allereerst de pita gyros: allemachtig, wat een lekker broodje vlees is dat zeg, zeer ruime portie, superlekker, gyros lekker mals en sappig ( is vaak droog bij andere zaken). De mixed grill ging schoon op, ook superlekker. Deze zaak is een absolute aanrader. Top, hier bestel ik zeker vaker.

Reactie van The Gyros Company:Goedemorgen John! Zo zien wij het graag. Fijn dat het zo goed gesmaakt heeft. Wij kijken uit naar de volgende bestelling!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was alweer even geleden dat ik had besteld, maar wat een verrassing!!!!! Het werd zoveel lekkerder en smakelijker bezorgd dan voorheen! Deze verpakking is een geweldig schot in de roos.

Reactie van The Gyros Company:Prachtig compliment Heleen! Het doet ons natuurlijk erg goed dat wij jou zou blij maken. Daar doen wij de volgende keer wederom ons best voor!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk .

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Greek souvlaki en kip souvlaki heel lekker voor een mooie prijs

Reactie van The Gyros Company:Fijn! Daar zijn wij erg blij mee.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op afgesproken tijdstip bezorgd. Alles netjes verpakt en goed op temperatuur. Na de eerste hap waande we ons op vakantie in Griekenland. We hadden de company mixed grill om van alles te proberen. De kip souvlaki vonden we iets minder tov de rest. Er mankeerde niks aan maar we zijn niet zulke kip fans. Tzatziki was heerlijk bij het vlees en de friet en een lekkere salade met feta erbij! Alles bij elkaar heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van The Gyros Company:Dit is waar wij het voor doen! Dank voor de mooie woorden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig 10 plus

Reactie van The Gyros Company:Wat goed om te horen Jose!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde wat langer maar netjes daarover gebeld , en ook nu weer het wachten waard Top pita gyros wederom

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze kol is een meester in de Griekse keuken het vlees is altijd goed op smaak en erg mals de salade en Tzatziki is altijd smakelijk en vers heb zolang deze zaak bestaat nog geen slechte dag meegemaakt als er iets is wordt je gelijk gebeld dat het bv iets later wordt maar het is altijd lekker ben inmiddels een echte fan

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor deze prachtige reactie! Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer top eten waardoor ik steeds weer opnieuw blijf bestellen ondanks de lange wachttijd. (waar aan gewerkt wordt is mij vertelt) Vriendelijke en correcte bezorgers weten altijd weer een glimlach op mijn gezicht te toveren als een heerlijk geurende tas met eten afgeleverd wordt. Top top top...

Reactie van The Gyros Company:Wat een mooie reactie Edwin! Wij doen inderdaad ons best om ons telkens weer te verbeteren. Tot de volgende keer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker voor herhaling vatbaar

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor dit compliment!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere Gyros, alsof we in Griekenland waren. Grote porties van fijn gekruid vlees. Dank voor het flesje wijn. Gaan we meer doen!

Reactie van The Gyros Company:Wat een prachtig compliment om te krijgen! Hartstikke bedankt en fijn dat jullie genoten hebben.

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! 👌

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is niet bezorgd en de telefoon werd niet opgenomen.

Reactie van The Gyros Company:Op maandag is The Gyros Company gesloten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en veel!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goed warm etc, sneller bezorgd dan verwacht.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede aanwinst in de buurt. Alleen jammer dat de gyros van varkensvlees gemaakt is.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pita souvlaki was heerlijk, net als in Griekenland. Ook de kip souvlaki was heel goed, lekkere tzatziki, en hele lekkere broodjes. We bestelden online en kregen toen een mail dat de bestelling na ruim een uur bezorgd zou worden. Dat hadden we liever vóór dat we bestelden willen weten. Met twee kinderen was dat wel lang wachten...

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor de mooi woorden! Sorry dat jullie moesten wachten. Wij nemen deze feedback mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gyros menu en de salade ook lekker en vers 👍

Reactie van The Gyros Company:Dank voor dit compliment Carol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was na een uur nog niet bezorgd. Bezorging was onvolledig, 2x patat was niet geleverd. Helaas via de telefoon niet bereikbaar, direct naar voicemail. Na een kwartier proberen te bellen, het maar opgegeven.

Reactie van The Gyros Company:Onze excuses en wat jammer om dit te horen. Er wordt contact met u opgenomen!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, ruime hoeveelheid eten, alles op temperatuur en smaak. Patat nog knapperig. Bestellen zeker nog eens.

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor de mooie woorden Ingrid!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd !

Reactie van The Gyros Company:Bedankt Martijn!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten alleen zouden jullie de opmerkingen beter moeten lezen al 2 keer besteld en 2 keer niet goed gegaan

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

viel zeker niet tegen. voor herhaling vatbaar

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd super lekker alleen dit keer vonden we het vlees erg aan de vette kant Eerste keer hoor van 100 inmiddels :)

Reactie van The Gyros Company:Fijn om te horen dat de andere keren super lekker waren! Wij nemen je feedback mee en gaan er mee aan de slag.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en keurig op tijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondagavond besteld. Ze belde keurig dat ze wat later dan gepland waren(15 min). Broodje gyros was heerlijk. Meer dan genoeg. De falafel vond ik een beetje flauw van smaak. Maar zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van The Gyros Company:Jammer dat de falafel flauw was.. Fijn om te horen dat wij jullie toch nog een keer zien terugkomen! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de gyros-schotel zit rijkelijk veel vlees, genoeg patat, tzaziki ,knoflooksaus en wat koolsalade. De smaak van het vlees, tzatziki en de koolsalade viel wat tegen helaas.

Reactie van The Gyros Company:Erg vervelend dat het niet naar wens was. We nemen zsm contact met u op om te kijken waar het mis is gegaan.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt perfect,.....heerlijk mals en voor mij zeker genoeg.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties en Grieks zoals het moet zijn. Alleen mag een bestelling geen 2 uur duren voordat het bezorgd wordt. Ik werd wel gebeld dat het een kwartier langer zou duren vanwege de drukte. Maar dat kwartier werd 40 minuten!

Reactie van The Gyros Company:Dag Ron, erg vervelend dat het zo lang heeft geduurd. Het wordt steeds drukker bij ons, daardoor moeten mensen helaas langer wachten. Wij nemen zsm contact met je op.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en precies op tijd geleverd!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mixx grill voor 2 personen besteld.. was heerlijk! mijn man eet meestal heel veel bij de griek.. maar nu kregen wij het niet op ;)

Reactie van The Gyros Company:Wat fijn om te horen. Bedankt Richelle!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en de hoeveelheid is heel erg goed, Super mals vlees heerlijke frietjes super vers

Reactie van The Gyros Company:Wat fijn om te horen dat jullie genoten hebben! Dank.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies optijd bezorgd 👍👍👍

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten! Zelfs met ontzettende drukte goede kwaliteit leveren!! Ga zo door

Reactie van The Gyros Company:Hartelijk dan voor de mooie feedback. Fijn dat jullie lekker hebben gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte prima. Super groot broodje, rijk gevulde gyrosschotel! De bestelling duurde door de drukte wat langer. Wij werden hier voortijdig telefonisch over geïnformeerd en verexcuseerd! De vonden wij heel correct!

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor de mooie woorden. Hopelijk tot een volgende keer!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker goede service

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk!!!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, weer erg lekker! 👌

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Werd heel attent gebeld dat het iets later zou worden bezorgd, wat natuurlijk geen probleem was en kregen zelfs baklava als pleister op de wond. Helemaal goed!

Reactie van The Gyros Company:Fijn om te horen dat het zo goed ontvangen is!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en bij bezorging nog steeds op de juiste temperatuur.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, het had alleen wat heter/warmer moeten zijn, het was al wat afgekoeld.

Reactie van The Gyros Company:Fijn dat het gesmaakt heeft. Jammer van de temperatuur. Wij nemen dit mee voor de volgende keer!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden vier souflaki-schotels besteld en het was heerlijk! Allereerst was de bezorger zelfs vijf minuten voor de afgesproken tijd al voor de deur. Daarnaast kunnen sommige restaurants nog wat van leren, hoe heerlijk mals en sappig de souflaki’s waren, echt subliem. De patat was ook erg lekker en echt niet slap, zoals je wel eens meemaakt bij bezorgmaaltijden. Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van The Gyros Company:Wat een super mooie woorden! Doet ons natuurlijk erg goed dit te horen. Bedankt!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten👍👍

, 10-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer besteld naar tevredenheid maar deze keer was het anders dan de vorige keren. De verpakking was anders, geef mij maar liever de oude verpakking met losse bakjes en de gyros was prima, maar we misten de rokerige smaak waardoor ik juist graag bestel. Is het ander vlees nu misschien, want deze gyros haalde het qua smaak niet vergeleken wat het eerder was. Echt jammer, want juist dat rokerige maakt dat we hier bestellen

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Thanks 🙂

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Een aanrader. 👍

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor de mooie woorden Tim!

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd 5 sterren. Altijd goed eten. Dit keer was de kip te zwart.

Reactie van The Gyros Company:Hi Jos, vervelend dat je kip zwart was. Ik neem zsm contact met je op.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was uitstekend en ruime porties. Snelle bezorging dit keer.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd pas na anderhalf uur bezorgd. Toen wij om 7 uur belden dat we levering om 8 uur te laat vonden, werd gezegd dat het ruim voor 8 uur zou komen maar uiteindelijk kwam het om bijna half 9 na ons 2e telefoontje... Eerlijk zeggen dat het laat zou worden, was beter geweest!

Reactie van The Gyros Company:Wat vervelend om te horen dat het misging, Arthur. Wij nemen contact met jou op!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pure en smaakvolle maaltijd! Blij verrast.

Reactie van The Gyros Company:Goed om te horen! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker zoals gewoonlijk ga zo door dan blijf ik bij jullie bestellen Vriendelijke groeten Bernard

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor je positieve reactie Bernard! Wij kijken uit naar de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op de aangegeven tijd bezorgd! Super!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde wat lang (1,5 uur) dat zal waarschijnlijk komen doordat het zaterdag 18:00 was. Eten was super lekker, de gyros schotel is meer dan genoeg. Wellicht iets minder vlees en een tweede pita erbij? Gekozen toetje was helaas niet meer beschikbaar, er is netjes contact opgenomen om dit te melden met een alternatief. Volgens mij heb ik toen een dubbele lading baklava ontvangen :) Zeker nog een keer bestellen!

Reactie van The Gyros Company:Wij nemen deze feedback mee! Bedankt en tot de volgende keer!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pita souvlaki en souvlaki kip. Ik was weer even terug in Griekenland 😀. Op tijd bezorgd, zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van The Gyros Company:Wat een mooi compliment! Daar zijn wij blij mee.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld en het was heerlijk ! Veel vlees en patat en lekkere verse salade. Bezorging erg vriendelijk en alles goed op temperatuur. We bestellen gauw weer !

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu echt al een paar keer besteld, de mix voor 2 personen, en souvlaki, naar onze mening erg lekker van smaak, goed mals vlees, meer dan goeie porties, fris uitziende sla en koolsla, patat en pita gewoon goed, lekkere tzaziki, en knoflooksaus, partjes citroen bij het vlees voor erbij, heel fijn. Netjes verzorgd verpakt, en op tijd bezorg, door een vriendelijke bezorger, die ook nog eens netjes bedankt voor de digitale tip. Makkelijke app in gebruik en overzichtelijk. Een echte aanrader!

Reactie van The Gyros Company:Super bedankt voor de mooie woorden! Wij zijn blij dat jullie genoten hebben!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben de mix company voor 2 personen besteld. Het was echt super lekker. Op tijd bezorgd goed warm. Netjes ingepakt. Een aanrader echt voor herhaling !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zondag op tijd besteld en zoals afgesproken op tijd geleverd. De broodjes van voldoende formaat en goed van smaak. Evenals de salade. Netjes verpakt Prima prijskwaliteit verhouding.. Echt een aanwinst en een (,nog) verborgen parel.

Reactie van The Gyros Company:Wat prachtig om te horen, Ruud! Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee en fijn dat het ook zo positief wordt ontvangen! Wij kijken uit naar de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker ik hoorde van mijn zoon en dochter dat het zo verrukkelijk eten is.Zodoende hadden wij vandaag best eld , volgende week weer.

Reactie van The Gyros Company:Dit doet ons goed om te horen, Jose! Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top, lekker gegeten, alleen jammer dat de extra bestelde tzatziki er niet bij zat.

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor de feedback. Fijn dat het goed gesmaakt heeft, wij zullen hier de volgende keer (extra) op letten!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer perfect!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer top!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk weer top kwaliteit eten Iedere keer weer verrast door de goede smaak. Bijna alsof ik weer op Lefkas ben. 👍👍👍👍👍

Reactie van The Gyros Company:Wat ontzettend mooi dat je deze ervaring hebt! Bedankt voor je leuke reactie. Daar zijn wij erg blj mee.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super lekker! Wordt op tijd bezorgd. Alles is netjes verpakt! Kortom echt een aanrader👊😃

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor de mooie woorden!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, gerechten van goede kwaliteit. Echte aanrader!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vlees en lekkere bijgerechten. Nette bezorgers. Aanrader!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben voor het eerst besteld. Het eten, een gyros schotel, was heerlijk! De porties waren ruim voldoende! Gezien de afstand ook nog best wel warm! Prettig dat er tussentijds gebeld wordt als er iets niet is of de bezorgtijd om een goede reden wat langer is. Het was een heerlijk klein Grieks feestje in Santpoort-Noord! We bestellen absoluut de volgende keer weer!

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor de goede beoordeling. Wij kijken uit naar jullie volgende bestelling!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really good quality and taste. Also the portions are pretty big. As close as it gets to Greek traditional gyros. Only downside was that when they arrived they were not that warm. Highly recommended though.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Snel bezorgd, alles prima in orde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg lekker! Ruime porties dus morgen lekker leftovers ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Late bezorging Harde stukken vlees Smaak was niet wat ik verwacht had Jammer

Reactie van The Gyros Company:Onze excuses hiervoor Chris, wij vinden dit jammer om te horen. Wij nemen dit mee!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super warm en super lekker! Tot de volgende keer!!!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en top Service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op afgesproken tijd geleverd en goed ingepakt.

Reactie van The Gyros Company:Bedankt! Daar zijn wij blij mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!. Pita Gyros is erg lekker !

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, netjes verpakt, goed en op tijd bezorgd! Fijn adres.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was zeer goed en lekker vlees zoals het hoort.👍🏻👍🏻meer dan voldoende te eten je hoeft mekaar niet aan te kijken voor nog meer.

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor dit mooie compliment!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed! Vlees was nog lekker mals en zelfs de patat kwam niet slap en koud aan

Reactie van The Gyros Company:Fijn dat het gesmaakt heeft Bjorn!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel en waard voor wat je betaald

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten! Aanrader!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

Reactie van The Gyros Company:Super! Goed om te horen Tim!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten en het eten kwam precies op het afgesproken tijdstip.

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor deze review! Fijn dat het gesmaakt heeft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, maar het eten was lauw. Na opwarming was het ok.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij de tweede keer dat ik hier heb besteld. Opnieuw was de kwaliteit van het eten goed. Ook de hoeveelheid is dik in orde. Helaas liet het zich, mede door de feestdagen, wel langer op zich wachten, maar hierover werd ik pro-actief geïnformeerd. Als compensatie hiervoor ook een flesje 35cl rode wijn ontvangen. Klein gebaar met grote impact. Top! Ga zo door!

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor deze mooie woorden en dat het goed ontvangen is!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette en snelle bezorging en ondanks dat het erg druk was heerlijk gegeten.Warm.Netjes verpakt en nette vriendelijke bezorger.

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor de mooie woorden Sandra!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een heerlijk mals vlees. Echt een lekkere Griekse smaak, zeker samen met de Tzatziki. Netjes gebeld dat de bestelling iets later was, maar dat was maar 5 min. We zullen hier zeker nog een keer bestellen.

Reactie van The Gyros Company:Wat een fijne reactie Joyce! Wij kijken uit naar de volgende bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker eten, heerlijke rook/gril smaak en niet gierig met hoeveelheid. Eerste keer besteld, maar zeker niet de laatste keer! Hopelijk blijft dit zo qua smaak en hoeveelheid!

Reactie van The Gyros Company:Super Ingrid! Wij kijken uit naar de volgende bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan het niet beoordelen omdat de (betaalde) bestelling helemaal niet geleverd is. Naar ik later begreep waren ze gisteren (23-12-20 gesloten, maar kon gewoon bestellen en betalen! En wij maar wachten! SLECHT!!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Telkens weer perfect! Dank!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en samen met mijn vrouw hebben we er goed van genoten. Bezorging was op afgesproken tijd. Alles was uitstekend ingepakt. Een volgende keer komt er zeker aan.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gyros is hier altijd uitstekend. Het is jammer dat de opmerkingen meestal niet gelezen worden.... Ik vermeld altijd zonder uien, maar helaas. Erg jammer

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Maar erg aan de lauwe kant.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de derde keer besteld en weer was t eten top! Zeer smakelijk, ruime porties. Echt lekker.

Reactie van The Gyros Company:Daar zijn wij erg blij mee! Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super. Weij hebben genoten van het eten en de bezorging was ook super.

Reactie van The Gyros Company:Wat fijn om te lezen! Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Gyros schotel en kip schotel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: fantastisch!!

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor dit mooie compliment, Bianca!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, echt Grieks!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd. Goed op temperatuur en heerlijk van smaak het eten. Kwaliteit blijft elke keer goed!!

Reactie van The Gyros Company:Super fijn om te lezen! Fijn dat julie genoten hebben.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pita gyros, royaal vlees, heerlijk van smaak. Gaan we vaker bestellen. Top service!

Reactie van The Gyros Company:Goed om te horen. Wij zijn erg blij met jouw reactie! Wij kijken uit naar de volgende bestelling!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst in de regio! Ontzettend lekker gegeten, mooie producten, goed gekruid en ruime hoeveelheid. Hier gaan we zeker vaker bestellen. Bezorging duurde helaas iets langer dan aangegeven.

Reactie van The Gyros Company:Wat fijn om te horen Jessica! Zijn wij erg blij mee. Wij nemen jouw feedback ook zeker mee!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend

Reactie van The Gyros Company:Goed om te horen Tim! Bedankt!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg bedankt voor de ouzo! En het eten was ook weer erg lekker.

Reactie van The Gyros Company:Hartstikke bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en snelle bezorging! Rop

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd ruim op tijd bezorgd maar was heel snel koud. Wellicht door het verpakkingsmateriaal.

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor jouw beoordeling! En wij nemen de feedback mee!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel kwaliteit al kwantiteit is top!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naar aanleiding van mijn vorige bestelling, ging ik er vanuit, dat het nu goed zou zijn. Mijn eerdere ervaringen waren juist zo goed. Dit keer hadden we gasten aan tafel. Met uw tegoedbon van de vorige keer, was dat goed te doen. De bezorger had mij 3x gebeld, omdat hij het adres niet kon vinden. Het eten zat niet verpakt in warmhoud tas, wij namen de tas aan en toen besefte de bezorger dat hij een tas "vergeten" was. Tja, wat doe je dan, gaat aan tafel, alleen de sausjes en de gyros en salade. De gyros was natuurlijk bijna koud,, dus alvast maar op gaan eten. Later kwam er een andere bezorgen, wel het eten in warmhoud tas met de patat, pitabroodjes en mixed grill. Het was dus een waardeloos etentje. De vorige keer was het overmacht, maar dit keer super vervelend.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was gewoon goed MAAR al het vlees in 1 box door elkaar vind ik niks Vlees per gerecht gescheiden leveren Dan zou het 5 X krijgen

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor je reactie Loek! Fijn dat het eten lekker was en wij nemen jouw feedback mee!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom érg smaakvol! Ik had even moeten opzoeken wat de gyros box precies inhield, die was groter dan verwacht. Geen probleem, de smaak was super! We love it!

Reactie van The Gyros Company:Wat fijn om te horen Lorenzo! Daar zijn wij erg blij mee.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst om 18:00 met als bezorgtijd 19:00 uur, gelijk bevestiging gehad en daar opvolgend een mail dat het om 19:30 bezorgt zou worden. Prima want begrijpelijk op zondag met drukte. Echter werd ik pas om 19:36 gebeld dat de gyros op is?? Wat ik nogal belachelijk vindt aangezien ik al 1,5 uur eerder heb bestelt en je naar mijn idee dit wel eerder weet, een Griek die geen gyros meer heeft?! En dan nog de vraag of je wilt annuleren, ik wacht al op de bestelling wat langer duurt dan gepland, vind dit niet echt stijl voor een bestelling.. erg jammer en teleurstellend. Ook geen extra bijgeleverd of extra excuus.

Reactie van The Gyros Company:Wat vervelend dat je bestelling/het eten niet naar wens was. Het is natuurlijk niet onze intentie dat het zo loopt! Onze excuses hiervoor! Wij nemen deze opmerkingen zeker mee en gaan kijken hoe wij dit kunnen verbeteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas dit keer slecht. Een uur na de afgesproken tijd, het vlees was op en dus geen mixed grill. Alleen een paar stokjes. Het was ook niet eens warm. Het pitabroodje met gyros zag er uit alsof er restjes in gepropt was. Het was druk, maar dan moet het geleverde toch van goede kwaliteit zijn. Jammer

Reactie van The Gyros Company:Jammer om te horen dat je niet tevreden was! Naar aanleiding van je opmerkingen gaan wij serieus kijken hoe wij dit kunnen verbeteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer. Jammer dat er niet wat meer tzatziki bij zit. Kom op, een schepje extra p.p. Erg prettig dat er niet een lading zout op het vlees en de patat zit. Precies goed zo. We komen terug, De zaak is een aanwinst in de buurt.

Reactie van The Gyros Company:Fijn om te horen dat je ervan genoten hebt. Wij gaan aan de slag met de suggestie! Tot de volgende keer.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, wel erg jammer dat we er ruim anderhalf uur erop hebben zitten wachten.

Reactie van The Gyros Company:Goed om te horen dat het gesmaakt heeft! Het klopt dat de bezorgtijd wat langer was dan gebruikelijk. Onze excuses hiervoor.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Καλησπέρα. Λυπάμαι πολύ πραγματικά. Και σήμερα και την προηγούμενη φορά ο ΓΎΡΟΣ ήταν λυσσα..Το σουβλακι καλαμάκι εξαιρετικό. Σήμερα σας άφησα 30 ευρώ με παραγγελίες και η παραγγελία μου ήρθε χωρίς την κόκαλα.Σας κάλεσα και μου είπατε ότι έρχεται. Μετά από μια ώρα σας ξανακαλεσα και είπατε ότι θα έρθει σήμερα. Λυπάμαι πολύ. Δεν ήρθε και δε τη θέλω βασικα. Επειδή είμαι και εγώ στην Horeca σας έδωσα ελαφρυντικά. Αλλα έτσι δουλειές κάνουν στην Ελλάδα.

Reactie van The Gyros Company:Kalispera Spyro, Lipame kego pragmatika gia simera. Tha epikinoniso awrio mazisou. Stefanos

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

To die for Zeker een aanrader!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en meer dan genoeg in een menu. De souvlaki was net aan gaar.. Shortcuts vanwege drukte is niet een goed idee voor dit mooie product. Mis een klein beetje lemon over de souvlaki. Verder is dit een echte aanrader met top service. Was niet het/de 1e maal en zeker niet het/de laatste maal wat ik bij the GC besteld heb. Groet Edwin Neijenhoff

Reactie van The Gyros Company:Wat goed om te horen dat je nog een keer gaat bestellen! Daar zijn wij blij mee. Ook bedankt voor je suggesties. Hier gaan wij mee aan de slag!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk eten, kwaliteit top. Bezorgtijd van 75 min is teveel. Bakje saus en tzatziki aan de kleine kant. Gaan zeker vaker bestellen.

Reactie van The Gyros Company:Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft! Wij waarderen je mening en gaan aan de slag met de suggesties.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste gyros die ik ooit gegeten heb, nog steeds sinds vorige keer!

Reactie van The Gyros Company:Wat een mooi compliment! Dank je wel! :)

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Erg goed en veel!

Reactie van The Gyros Company:Daar zijn wij blij mee! Bedankt!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was absoluut heerlijk! Soms heb je bij bestelrestaurants dat de saus, de patat, de salade of een ander dingetje net niet lekker is, maar hier smaakte alles perfect! Onze eerste keer bestellen, maar zeker niet de laatste!

Reactie van The Gyros Company:Wat fijn om te horen, Lorenzo! Hier worden wij super blij van. Tot de volgende keer! :)

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd, het eten echt heel erg lekker!

Reactie van The Gyros Company:Geweldig dat je bij ons hebt besteld!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie was de friet niet bezorgd, maar dit werd supersnel nageleverd! Top service. Echt een feestmaal, was heerlijk!!!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verpakking was wat vettig, daarom geen 5 sterren, maar heerlijk broodje en zeker niet zuinig met het vlees, heerlijk.

Reactie van The Gyros Company:Dank je wel Mary voor je feedback!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur te laat. Het eten was lauw. Smaak op zich goed.

Reactie van The Gyros Company:Wat vervelend om te horen. Maar veel dank voor de terugkoppeling. Wij gaan ons best doen dit te verbeteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk broodje

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, vrolijke bezorgen, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, ruime porties, vriendelijke bezorger die precies op tijd het eten kwam bezorgen. Met lekker koude biertjes. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk en exact op tijd! Wel jammer dat er 1 pitah broodje tekort geleverd was en dat de andere 2 iets te hard gebakken waren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verpakt en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker !!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu waren de pita gyros voortreffelijk! Echt een aanrader.

Reactie van The Gyros Company:Dank je Sharon!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van Souvlaki kip was goed. Die kip zat in de souvlaki-kip-mix-doos. Echter de gyros van het broodje gyros was flauw zonder die lekkere authentieke smaak. De patatjes waren lauw helaas.

Reactie van The Gyros Company:Hi Sabine, het kan kloppen dat de gyros wat flauw was. We gebruiken een nieuwe kruidenmelange. We moeten nog aan de sterkte werken. Ik beloof je dat de gyros veel lekkerder wordt. We nemen volgende week contact met je op.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom weer top!

Reactie van The Gyros Company:Super om te horen! Dank.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip , volgende keer op verpakking vermelden wat er in zit, onze bestelling leek erg veel op elkaar. Verder erg lekker gegeten. Zag er prima verzorgd uit. En de bezorging keurig en beleefd. 👌👍

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke schotels met mals vlees en verse tzaziki. Grote porties! Bezorging duurde wat lang (ruim een uur) maar waarschijnlijk was het druk (zaterdagavond). We bestellen snel weer!

Reactie van The Gyros Company:Blij dat je genoten hebt Ingrid. Het was inderdaad druk op dat moment. Wij doen ons best om alles de volgende keer sneller bij je te krijgen.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere Pita chicken souvlaki 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was tiptop in orde. Heerlijke gyrosschotel met saus, tzatziki, veel lekker gekruid vlees, knapperige frietjes, lekker koolsla en een mooi pitabroodje. Goed verpakt en warm afgeleverd. Subtiel gekruid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Reactie van The Gyros Company:😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laatst voor het eerst besteld. Gyros was erg lekker en de levering was echt ontzettend snel. Ook 2 kleine desserts erbij besteld en die zijn eigenlijk precies goed voor na het eten.

Reactie van The Gyros Company:Mooi om te horen Daphne. Thanks :)

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pita maar helaas was het vlees erg droog. Snelle bezorging!

Reactie van The Gyros Company:Wat jammer om te horen. Wij nemen binnenkort graag even contact op om je ervaring door te spreken en te kijken waar wij dit kunnen verbeteren.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de gyros uitverkocht, daarom de kebab genomen, ook erg lekker!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging per fiets: Klasse! De bezorging was helaas later dan aangekondigd (20 minuten). Het eten was erg lekker. Tip: meer verschillende ingrediënten in de salade i.p.v. sla. Heerlijke desserts. Vraag: kunnen de kartonnen bakjes bij PMD-afval (net als drankenkartons)? Bestelling zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van The Gyros Company:Dank je wel Henk, voor de complimenten en de suggesties. Bakjes met plastic laagje kunnen in de Pmd bak en de rest in de papierbak. Fijn dat je meedenkt en hopelijk tot snel ziens!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor! Voor de tweede en vast niet de laatste keer hier besteld. Het eten werd binnen de aangegeven tijd warm bij ons bezorgd, en het smaakte ons hartstikke goed. Bedankt!

Reactie van The Gyros Company:Graag gedaan!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top griekse snacks zoals in Griekenland, heerlijk. En top service! Grote aanbeveling in Haarlem. Πολύ νόστιμο φαγητό

Reactie van The Gyros Company:Dank je wel Lucas!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten en bestellen graag heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heeft goed gesmaakt. Wel met een Grieks wijntje🍷 erbij.

Reactie van The Gyros Company:Fijn om te horen Melissa 😃. Binnenkort krijgen wij ook Griekse wijn op het menu 🍷. Nog even geduld alsjeblieft.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, meer dan genoeg vlees en patat. Klein puntje van kritiek: de gyros mag m.i. iets minder zout. Verder top!

Reactie van The Gyros Company:Hi Remco, wij kruiden de giros elke dag vers. Ik denk dat dit keer iets te veel zout is gebruikt. Bedankt voor je feadback we zullen hier beter op letten.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk even Griekenland wanen! Veel en lekker en snelle bezorging. Wat fijn dat er nu ook een Griek in de buurt is!

Reactie van The Gyros Company:Dank je voor de mooie woorden Sabine!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, iets warmer dan verleden keer, misschien een idee om het vlees te verpakken in een doos zonder gaten, dan blijft het in ieder geval heet/warm! Service is TOP 👍🏻 Nog heel erg bedankt

Reactie van The Gyros Company:Dank je wel voor het meedenken! Wij gaan ermee aan de slag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk! Kan niet anders zeggen!

Reactie van The Gyros Company:Bedankt voor het compliment Ruud!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Veel en heerlijk!!!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed eten!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eindelijk een bedrijf dat snapt dat patat apart én door gebakken lekkerder is!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk gegeten

Reactie van The Gyros Company:Fijn om te horen dat je ervan genoten hebt.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige keer erg lekker gegeten en daarom nu weer eten hier besteld. Helaas was dat nu iets minder. De gyros was erg zout, de ui nog rauw, een stukje vlees was niet goed en de knoflooksaus was zo dun als water. De bezorging was wat later dan gepland maar ik werd netjes gebeld. Hopelijk volgende keer weer beter!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was matige kwaliteit, vonden wij. Pitabroodjes leken wel gefrituurd. Patat was lekker. Het vlees was oké. Presentatie kan beter

Reactie van The Gyros Company:Wat vervelend om te horen. Graag zouden wij met u in contact komen om te vernemen waar wij ons kunnen verbeteren. eten@thegyroscompany.nl Alvast bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, echt heel erg tevreden over de smaak en de hoeveelheid. Goede prijs kwaliteit verhouding. Bezorging stipt op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker! En het eten was netjes verpakt.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk , patat was goed warm en knapperig , het vlees was wat minder warm en misschien de pitabroodjes niet meer bij het vlees te doen maar apart . Maar ik bestel zeker weer bij jullie want het was ontzettend lekker en veel dus ga zo door 👍👍

Reactie van The Gyros Company:Dankzij jouw feedback zijn wij onze verpakkingsmaterialen aan het heroverwegen. Het is ons streven al het eten goed warm bij de voordeur af te leveren.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en ontzettend lekker! Een aanrader.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was bijzonder verrast, ik kreeg tranen in mijn ogen van de smaak! Heerlijk! Goede herinneringen kwamen naar boven, aangezien mijn vriendin uit Θεσσαλονίκη komt, en daar nu helaas nog zit. Ga zo door Stefano! Heerlijk!!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij, senioren, hadden ruim voldoende aan één portie mix. Smaak was prima. Werd gebeld dat het vijf minuten later werd.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, alles netjes ingepakt, vers, heet, hoeveelheid prima, echt even Grieks genieten.

Reactie van The Gyros Company:Thanks. Tot de volgende keer.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend. Grote porties. Erg lekker

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en uitstraling waren goed, nette verpakking.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teveel groente en saus daardoor was het broodje wat klef. Maar de smaak was wel goed.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werden al snel gebeld dat de gyros op was en we konden kiezen uit een alternatief. Gekozen voor kebab, die was lekker! Echter, de souvlaki was droog, beide soorten. Jammer, want de smaak was goed!

Reactie van The Gyros Company:Dag Femke, erg vervelend dat je vlees droog was. Wij streven naar kwaliteit voor onze gasten en nemen elke feedback serieus. Ik heb je voicemail ingesproken, kun je contact met mij opnemen? Groeten, Stefanos

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we al aan de telefoon vertelden, de allerbeste gyros die we ooit gegeten hebben!

Reactie van The Gyros Company:Dank je voor je mooie reactie.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak goed, kwaliteit goed, hoeveelheid goed. Temperatuur veel te laag 23 Graden toen ik het uitpakte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 20 minuten te laat

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food and very fast delivery.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk ga zeker weer bestellen een aanrader Bezorging top en vriendelijk

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker . En goed verzorgd. Gewoon top👌🏽

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil deze recensie liever niet schrijven, want dit pareltje van een restaurant hou ik graag voor mezelf! Deze keer had ik de kipsouvlaki: wat was die mals en lekker! De pita is ook zo heerlijk en de aanvulling met de koolsla maakt het af. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, zag er verzorgd uit, ruime portie en erg lekker. Een aanrader.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Porties waren ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier de gyros schotel besteld. Het vlees was droog en smaakloos. Helaas niet wat ik er van verwacht had. Een klein bakje saus en bijna geen rode ui. De frietjes waren wel lekker. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Reactie van The Gyros Company:Wij zullen met de suggesties aan de slag gaan om zo onze service en kwaliteit te verbeteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een Griek, wat leuk! We hebben hier voor het eerst besteld en zouden hier ook zeker weer bestellen. De prijs past over het algemeen goed bij de kwaliteit en de portiegrootte, al hadden we op iets meer tzatziki gehoopt en verwachtten we paprika in de choriatiki (maar staat niet in de beschrijving, dus hadden we kunnen weten). Maar alles wat we besteld hadden was lekker en we waanden ons even op vakantie. Bezorgen duurde wat lang, ruim een uur, en iets langer dan aangegeven. Het eten was ook niet heel warm. Wel allemaal goed verpakt, we denken dus dat de bezorger misschien verdwaald was - kan gebeuren. Een tip: voor de vegetariërs is het aanbod beperkt. Misschien courgetteballetjes/ groentekefetedes/ falafel in een pita vegetarisch?

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pita gyros was erg lekker! Zeker een aanrader. Bezorging duurde helaas wel lang.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een aanwinst voor de buurt. Heerlijk gegeten. Nu al 2 dagen achter elkaar. Schoon, smaakvol en snel. Tip: schrijf iets over jullie bedrijf op Nextdoor de Buurtspoorwegen. Dan weten de buren dat jullie bestaan. Heel veel succes